Путін іноді випускає свого двійника / фото REUTERS

Президент РФ Володимир Путін використовує своїх клонів лише за певних обставин.

Про це розповів генерал і екс-голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж у новому випуску програми "Аргумент".

"Тільки в окремих ситуаціях, коли проводяться масові заходи, там можливий варіант двійника, тому що він боїться. Він дуже боїться загинути. Один із маркерів - при ковіді він садив всіх президентів за 15-метровим столом. Точно так він боїться загинути від ядерної бомби, терористів і змовників. Він зараз обставив себе п'ятьма спецслужбами, які контролюють еліти і самі одна одну. Тому він реально виходить на зустрічі", - заявив експерт.

Маломуж також стверджує, що Путін розуміє тільки мову сили, і лише з такої позиції з ним потрібно вести будь-які переговори.

Двійники Путіна-що відомо

У ЗМІ час від часу з'являється інформація про двійників президента РФ Володимира Путіна. Люди часто помічали зміни на обличчі і в його поведінці, а іноді навіть в його зрості.

Російський правозахисник Марк Фейгін розповів, що Путін періодично користується послугами двійників, що виконують оперативні функції.

У свою чергу начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вважає, що у президента Росії Володимира Путіна є як мінімум три двійника.

Також в українській розвідці допустили, що останнім часом ту людину, яку звикли називати Володимиром Путіним, по телевізору не показують