В українській розвідці допустили, що Путіна давно не видно / скріншот

В українській розвідці допустили, що останнім часом ту людину, яку звикли називати Володимиром Путіним, по телевізору не показують. Політики світового рівня неодноразово демонстрували своє ставлення до конкретної фігури, яка стояла на сцені, змушуючи чекати.

Про це розповів представник прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов YouTube-каналу УНІАН.

"Коли всі президенти на самітах змушують Путіна чекати і таким чином демонструють своє ставлення до цієї конкретної постаті, яка стоїть на сцені. Можливо, маючи на увазі, що це не та людина, яку за себе видає", - йдеться в повідомленні.

За його словами, є ймовірність, що ту людину, яку звикли вважати Путіним, останнім часом не видно.

"Важливо розуміти, що Путін – це зараз збірний образ, це режим, це певна колективна система. І все більше в цій колективній системі важить не сам диктатор або той, хто видає себе за нього, а коло людей, яке стоїть за ним – це старі номенклатурники, силовики і спеслужбісти минулих поколінь. Це люди, які сумують за Радянським союзом, за методами СРСР, які не розуміють сучасного світу, які загнали себе в конспірологію і живуть в паралельному світі", - підсумував Юсов.

За його словами, є ймовірність, що тієї людини, яку звикли вважати Путіним, останнім часом не видно.

"Важливо розуміти, що Путін – це зараз збірний образ, це режим, це певна колективна система. І все більше в цій колективній системі важить не сам диктатор чи той, хто видає себе за нього, а коло людей, яке стоїть за ним – це старі номенклатурники, силовики та спецслужби минулих поколінь. Це люди, які сумують за радянським союзом, за методами СРСР, які не розуміють сучасного світу, які загнали себе в конспірологію і живуть у паралельному світі", - зазначив Юсов.

При цьому він зазначив, що хейт-спіч про Захід, про сатаністів, про що завгодно – це проблема для цивілізованого світу, а Росія вже стала такою проблемою.

"Пам'ятайте, гуляв такий дуже популярний мем про те, як керувати світом, не привертаючи уваги санітарів? Це правило "колективний Путін" і сучасна Росія порушили. Вони почали привертати увагу санітарів. Безумовно, людство та цивілізований світ для того, щоб рухатися вперед, режим Путіна приречений, а майбутнє Росії, як ми згадували, має кілька сценаріїв. За будь-яким із цих сценаріїв Україна відновлює суверенітет над усією територією і здобуває перемогу над путінською Росією і відповідно, рашисти зазнають поразки. Покарання та відплата за кожен злочин обов'язково буде", - розповів представник розвідки.

Також на питання про те, чи справжній Путін, Юсов заявив, що це ми побачимо в міжнародному суді, коли будуть проведені всі експертизи та аналізи

Двійники Путіна - що відомо

У ЗМІ час від часу з'являється інформація про двійників ппрезидента РФ Володимира Путіна. Люди помічали зміни на обличчі і в його поведінці, а іноді навіть в його зростанні.

У мережі навіть з'являлася таблиця двійників Путіна, серед яких: "говорун", "удмурт", "дипломат", "банкетний". 

При цьому російський правозахисник Марк Фейгін розповів, що Путін періодично користується послугами двійників, що виконують оперативні функції.

У свою чергу начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вважає, що у президента Росії Володимира Путіна є як мінімум три двійника.

Вас також можуть зацікавити новини: