Пригожина і Кадирова можуть скоро вбити / фото t.me/DIUkraine

Опозиціонер і адвокат Марк Фейгін заявив, що Рамзан Кадиров є особистою довіреною особою Путіна.

"Я думаю, що ситуація згущується і щодо Пригожина, і щодо Кадирова. Пригожин - це взагалі чужа людина. Повністю в усіх відношеннях для апарату влади він був, є і назавжди залишиться чужим. 9 років сидів, кримінальник, абсолютний криміналітет, та ще й займається не кейтерингом, а війною, і конфліктує дуже сильно. Зараз він прилетів до Пітера і заявляє, що потрібно проводити мітинги проти чинного губернатора. Чинний губернатор - довірена особа Путіна і Ковальчука", - розповів він в інтерв'ю УНІАН.

Фейгін вважає, що у цих людей немає підтримки в апараті влади, і вони в чомусь дуже сильно заважають.

"Тому я допускаю, що ці люди фізично закінчать своє життя не самі, а "примусово". Відносно Пригожина навіть вище шанси потрапити в якийсь "випадковий" артобстріл або щось в цьому роді. Ракетою "ненавмисно" знищать, і піди розберися хто запустив. У Кадирова не краща ситуація. У мене склалося таке враження, що і Кадиров, і Пригожин, і Суровикин щось обіцяли Путіну, але не виконали. Напевно, вони обіцяли: "А ми візьмемо Донецьку область!" Могли обіцяти. Але не взяли ж. І Бахмут не взяли. Але гадати - справа невдячна", - додав опозиціонер. 

Він не виключає того, що Кадиров може "випадково" захворіти і "випадково" померти.

Положення Кадирова і Пригожина - деталі

Глава Чечні Рамзан Кадиров почав вербувати у свої війська бойовиків з так званої "армії ДНР". Цей процес пов'язаний з майбутнім розподілом влади в РФ. Вплив Кадирова на окупованих територіях Донецької області зростає, а його бойовики відчувають себе там господарями. "Кадирівці" грабують регіон, прикриваючись "забезпеченням порядку".

Ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин заявив, що відступ ПВК "Вагнера" від Бахмута призведе до того, що фронт посиплеться. ЗСУ перейдуть у наступ і вийдуть на кордони з Російською Федерацією.