Ілон Маск відповів Медведєву / REUTERS

Американський підприємець Ілон Маск назвав" абсурдом" міжнародний прогноз на 2023 рік, опублікований екс-президентом РФ Дмитром Медведєвим. Про це бізнесмен написав у Twitter.

У своєму прогнозі Медведєв перерахував ряд досить апокаліптичних прогнозів, включаючи підвищення ціни на нафту до 150 доларів за барель і ціни газу до 5000 доларів за 1 тис.куб. м. Також Медведєв очікує в наступному році розпад США і прихід Ілона Маска до влади в одному з майбутніх осколків Америки.

"Це, безумовно, найабсурдніші прогнози, які я коли-небудь чув, і в той же час вони демонструють дивовижну недостатню обізнаність про прогрес штучного інтелекту і стійкої енергії", – відповів Маск на прогнози екс-президента РФ.

Відео дня
twitter.com/elonmusk

Публічна активність Дмитра Медведєва 

Останнім часом колишній президент Росії, який колись вважався лібералом, почав публікувати злісні пости в своїх соцмережах, всіляко підтримуючи військову агресію РФ і погрожуючи західному світу.

У своїх постах Медведєв не соромиться використовувати образливі епітети, хоча залишається офіційною особою в Росії і має високі державні посади.

"Псевдоукраїнські скажені шавки з російськими прізвищами, захлинаючись своєю токсичною слиною, розповідають, що їхній ворог розташований в межах Росії – від заходу до Владивостока", – типовий приклад висловлювань з публікацій Медведєва.

Вас також можуть зацікавити новини: