"Багато чого не розуміє": у Кремлі відповіли на заяву Карлсона щодо "тупих" слів Путіна

За словами Пєскова, американський журналіст вигідно відрізняється від інших "своїм бажанням слухати різні точки зору".

Американський журналіст Такер Карлсон, котрий нещодавно взяв інтерв'ю у президента Росії Володимира Путіна, багато чого не розуміє як американець, але вміє слухати. Про це заявив прес-секретар лідера РФ Дмитро Пєсков, повідомляють росЗМІ.

Зокрема, спікера попросили прокоментувати останні висловлювання Карлсона, у яких той назвав дурістю тезу про денацифікацію України.

"Чим він відрізняється вигідно від інших, це своїм бажанням слухати різні точки зору і доводити їх до своїх слухачів і глядачів. А так він американець, дуже багато не розуміє. Такер Карлсон - американський журналіст і в нього свій світогляд, і з дуже-дуже багатьом, що в нашій країні, він категорично не згоден", - сказав Пєсков.

При цьому, за його словами, "сам той факт, що він брав інтерв'ю у Путіна, звичайно, не означає, що хтось намагався його звернути у свою віру".

"Це було б безглуздо, і ні в кого таких намірів не було", - підкреслив Пєсков.

Інтерв’ю Путіна Карлсону

У лютому президент Росії Володимир Путін дав інтервʼю американському журналісту Такеру Карлсону, в якому, з-поміж іншого, заявив, що РФ не починала війну в 2022-му році.

Чималу кількість часу Путін розповідав Карлсону свою версію історії України. Він також сказав, що ціль РФ – закінчити війну, яку в 2014 році розпочала Україна.

Днями Такер Карлсон відверто розповів про інтерв'ю з Путіним. Американський журналіст визнав, що Кремль обзиває українців нацистами, щоб демонізувати їх.

Як сказав Карлсон, спроби Володимира Путіна виправдати агресію проти України необхідністю провести "денацифікацію" – це "найтупіша річ" і не що інше, як спроба назвати українців "злом".

Вас також можуть зацікавити новини: