Російські еліти вже розуміють, що вони програють / фото ua.depositphotos.com

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що російські окупанти готувалися до контрнаступу Сил оборони України, що бачив весь світ. Водночас "еліти" в Росії вже розуміють, що вони програли. 

"Тут як в анекдоті – "розтин покаже", що у реального Путіна [усвідомлює він реальну картину на фронті чи ні]. Але колективний Путін розуміє глухий кут, у якому перебуває. Колективний Путін – це найближче оточення диктатора, люди, які ухвалюють рішення, впливають на ухвалення рішень. Звичайно, підстав для оптимізму в них немає. Це не означає, що нам легко і буде легко. Ворог готувався до активних дій українських Сил безпеки і оборони, весь світ бачить сьогодні в онлайн режимі ці багатокілометрові рови, інженерні споруди, мінні поля тощо. Але глобально російська так звана еліта розуміє, що вони програли, що повномасштабне вторгнення до України було не просто помилкою, а злочином", – заявив він в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Юсов зауважив, що зараз обовʼязки прес-секретарів російської армії виконують особисто російський диктатор Путін та керівник Міноборони РФ Сергій Шойгу. Це свідчить про те, що всередині самої Росії більше нікому не вірять, а тому їм доводиться віддуватися. При цьому представник ГУР наголосив, що дуже скоро населення РФ перестане вірити і їм.

Війна в Україні: актуальні новини

Російські окупанти вдарили по Кривому Рогу. Внаслідок обстрілу житлового будинку загинуло 11 людей, ще 34 постраждали. 

Водночас росіяни не випускають українців з прифронтових населених пунктів. Як розповів мер окупованого Мелітополя Іван Федоров, евакуюватися дозволяють тільки колаборантам. За його словами, людей в населених пунктах вздовж лінії фронту тримають в якості живого щита за наказом колаборанта Балицького.

Вас також можуть зацікавити новини: