Євген Пригожин натякнув на виведення ПВК "Вагнер" з України / фото ua.depositphotos.com

Наступальний потенціал української держави ще далеко не вичерпаний.

Через кілька місяців російська сторона має визначитися, досягли українці свого результату чи ні, розповів путінський "кашевар", ватажок приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин, коментуючи контрнаступ України.

Крім того, лідер "вагнерівців" натякнув на те, що може вивести своїх найманців з української території.

"...Можу сказати одне, що будь-який наступ потрібно оцінювати, і його результати, після того як у супротивника вичерпаний наступальний потенціал. Наскільки я розумію, в України наступальний потенціал ще далеко-далеко не вичерпаний. І тому, як кажуть прислів'ям в Росії, курчат по осені рахуємо. Пройде місяць-півтора-два, і ми маємо визначитися, досягли вони свого результату чи ні", - заявив Пригожин.

Ватажок ПВК також висловився з приводу подальших планів. "...Не впевнений, що ми будемо працювати саме в Україні. Як троллінг можу сказати про те, що ми збираємося перебазуватися на північ Мексики", - сказав він.

Війна Росії та України - що сьогодні треба знати

Варто зазначити, що "вагнерівці" разом з регулярною армією РФ брали участь у захопленні міста Бахмут Донецької області і зазнали величезних втрат. Потім стало відомо, що ПВК "Вагнер" виводять з Бахмута.

На початку червня речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий сказав, що наші воїни в Бахмуті досягли головного - змусили "вагнерівців" втекти.

Вас також можуть зацікавити новини: