Дуже сильно зросла кількість жертв нападу на "Крокус" / колаж УНІАН зі скріншотів

Теракт у Москві в концертному залі "Крокус Сіті Хол" обріс новими деталями - стало відомо, що кількість жертв дуже серйозно зросла.

Число загиблих збільшилося до 115 осіб, повідомив Слідчий комітет РФ у своєму Telegram-каналі. "На місці теракту... під час розбору завалів екстреними службами виявлено ще тіла загиблих", - повідомили у Слідкомі.

Губернатор Підмосков'я Андрій Воробйов заявив, що кількість жертв нападу "зростатиме значно", пише "РИА Новости". Ворожий чиновник пояснив таке твердження тим, що стартували роботи з розбору завалів у будівлі.

Відео дня

У центрі уваги "Крокус Сіті Хол" - сьогодні це варто знати

Увечері 22 березня в концертному залі "Крокус Сіті Хол", який розташований у підмосковному місті Красногорськ, невідомі чоловіки почали розстрілювати людей. Крім того, у будівлі сталася серйозна пожежа. 23 числа стало відомо, що жертвами атаки стали 93 людини.

На Заході попереджали, що в РФ можуть бути теракти. У Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що теракт у "Крокус Сіті" був спланований російськими спецслужбами, щоб "очорнити" вільний світ, зокрема, й нашу державу.

Пізніше у Федеральній службі безпеки приписали "московським терористам" зв'язок з Україною - зловмисники нібито хотіли після нападу потрапити на нашу територію і навіть "мали відповідні контакти на українському боці". Російському диктаторові Володимиру Путіну вже доповіли, що нібито всіх нападників на "Крокус" затримано.

Вас також можуть зацікавити новини: