У Росії нібито знайшли зв'язок між "московськими терористами" та українською стороною / колаж з фото ua.depositphotos.com та УНІАН (В'ячеслав Ратинський)

Теракт у підмосковному концертному залі "Крокус Сіті Хол", що розташований у місті Красногорськ, обріс цікавими деталями. У РФ уже приписали "московським терористам" зв'язок з Україною.

Злочинці нібито після скоєння злочину хотіли потрапити в Україну і навіть "мали відповідні контакти на українському боці", пише "РИА Новости" в Telegram, посилаючись на відомості Федеральної служби безпеки Росії.

У російській спецслужбі також стверджують, що зловмисники заздалегідь підготували схованку і там тримали зброю, яку застосували під час нападу.

Відео дня

У центрі уваги теракт в "Крокус Сіті Хол" - сьогодні це варто знати

Невідомі розстрілювали людей у "Крокус Сіті Холі" ввечері 22 березня, крім того, будівлю концертного залу було підпалено. За відомостями російської сторони, жертвами теракту стали 93 людини.

В українській військовій розвідці заявили, що теракт в Москві є операцією, яку спланували спецслужби Кремля, для того, щоб дискредитувати вільний світ, зокрема, Україну. Нагадаємо, на Заході попереджали, що в Росії можливі теракти. Західні ЗМІ писали, що кривавий злочин є справою рук бойовиків терористичної організації "Ісламська держава".

У Кремлі 23 березня заявили, що диктатору Володимиру Путіну очільник ФСБ Олександр Бортніков доповів про затримання чотирьох людей, які "безпосередньо брали участь" у скоєнні злочину. ЗМІ писали, що в нападі на "Крокус" підозрюють таджиків.

Вас також можуть зацікавити новини: