Володимир Путін отримав від головного ФСБшника начебто важливу інформацію про теракт у "Крокусі" / колаж УНІАН з фото kubnews.ru та скріншоту

У центрі уваги підмосковний концертний зал "Крокус" - новини щодо кривавого теракту з'явилися дуже цікаві.

Російському диктатору Володимиру Путіну вже відзвітували про затримання нібито всіх чотирьох зловмисників, які "безпосередньо брали участь" у скоєнні злочину, пише "РИА Новости", посилаючись на відомості, отримані з Кремля.

"Очільник ФСБ Олександр Бортніков доповів... Путіну про затримання 11 осіб, зокрема, всіх чотирьох терористів, які безпосередньо брали участь у теракті в "Крокус Сіті Холі", - стверджує вороже агентство. Наразі російські силовики нібито працюють над тим, щоб знайти посіпак зловмисників.

Відео дня

У центрі уваги теракт в "Крокус Сіті Хол" - сьогодні це варто прочитати

22 березня ввечері стало відомо, що у підмосковному місті Красногорськ у концертному залі "Крокус Сіті Хол" невідомі відкрили вогонь по людях. Крім того, у будівлі сталася пожежа. Російська сторона стверджує, що є 93 жертви. Варто зазначити, що західні держави попереджали про загрозу терактів у РФ.

В українській військовій розвідці заявили, що теракт у Москві є спланованою операцією кремлівських спецслужб проти росіян для дискредитації всього вільного світу, у тому числі й нашої країни.

Потім західні журналісти з'ясували, що за злочин несуть відповідальність бойовики терористичної організації "Ісламська держава". Після цього з'явилася інформація, що в Росії за підозрою у скоєнні злочину нібито затримали таджиків.

Вас також можуть зацікавити новини: