Ізраїльський політик пригрозив РФ за підтримку бойовиків ХАМАС / фото ua.depositphotos.com

Представник правлячої ізраїльської партії "Лікуд" Амір Вайтман розкритикував Росію за підтримку бойовиків угруповання ХАМАС і пригрозив РФ розплатою. 

"Дозвольте сказати, ми закінчимо цю війну. Ми переможемо, тому що ми сильніші. Після цього, повірте, Росія заплатить ціну", – сказав він в ефірі російського пропагандистського каналу RT. 

Він наголосив, що Росія підтримує ворогів Ізраїлю.

"Росія підтримує нацистів, які хочуть вчинити геноцид нашого народу. І Росія заплатить. Слухайте мене дуже уважно: ми покінчимо з цими нацистами, ми виграємо цю війну. Після цього ми не забудемо, що ви робите. Ми прийдемо і подбаємо, щоб Україна виграла, ми подбаємо, щоб ви заплатили за те, що зробили. Ми не забудемо. Запам'ятайте, що я зараз сказав: ви заплатите", – підкреслив ізраїльський політик.

"Наші люди були жорстоко вбиті вашими протеже. Ви заплатите за це. Ви повинні розуміти, що все має свої наслідки. Коли люди підтримують вбивства євреїв, вони платять ціну. Час, коли євреї не були в змозі захиститися, минув", – додав представник правлячої партії Ізраїлю.

Війна в Ізраїлі: останні новини

Західні ЗМІ пишуть, що влада Ізраїлю дала своїм військовим "зелене світло" на початок наземної операції на території Сектору Гази, як тільки вони будуть готові. Офіційного рішення поки не було. 

Тим часом Reuters пише, що операція Ізраїлю під назвою "Залізні мечі" буде дуже жорстокою і не схожою на всі, що проводилися в Секторі Гази раніше. Зазначається, що майбутнє Гази невідоме. 

Вас також можуть зацікавити новини: