Володимиру Путін у РФ загрожує "удар", вважає експерт / скріншот

Через те, що Міжнародний кримінальний суд вирішив видати ордер на арешт Володимира Путіна, від лідера росіян може захотіти серйозно віддалитися його оточення.

Люди, які оточують президента РФ, починають сприймати його як людину, якій загрожує поганий кінець, розповів російський юрист та правозахисник Марк Фейгін у коментарі виданню Obozrevatel.

"…Оточення Путіна починає сприймати його як людину, яка може погано закінчити. І це може вселяти їм бажання відстрибнути якнайдалі від Путіна та всього, що з ним пов'язане…", - вважає експерт.

Відео дня

Видано ордер на арешт Володимира Путін - що зараз треба знати

17 березня повідомлялося, що МКС видав ордер на арешт Володимира Путіна, а також уповноваженої з прав дитини у Росії Марії Львової-Бєлової. За дамими міжнародного суду, є підстави вважати, що лідер росіян несе особисту відповідальність за депортацію дітей українців.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков стверджував, що видача ордера - це неприйнятне рішення. Пізніше президент України Володимир Зеленський прокоментував рішення МКС - назвав його історичним.

Очільник США Джо Байден також вже прокоментував видачу ордера Путіну. На його думку, це виправданий крок, оскільки президент Росії "явно вчинив військові злочини".

Вас також можуть зацікавити новини: