Сергій Суровікін "відпочиває", повідомив російський депутат / скріншот

Глава комітету російської Держдуми з оборони Андрій Картаполов назвав причину зникнення російського генерала Сергія Суровікіна (прізвисько "Армагеддон").

Російський депутат розповів Telegram-каналу Shot, що Суровікін нібито "перебуває на відпочинку". "...Він відпочиває зараз поки. Недоступний", - заявив політик.

Варто зазначити, що Сергій Суровікін пропав з інформаційного простору після того, як у РФ наприкінці червня різко закінчився заколот членів приватної військової компанії "Вагнер" під керівництвом Євгена Пригожина. Суровікін у 2017 році став почесним членом цієї ПВК.

Де Суровікін - що повідомлялося раніше

У мережі з'явилася інформація, що Сергій Суровікін знаходиться у Москві в слідчому ізоляторі "Лефортово". За відомостями видання Financial Times, російського генерала заарештували у рамках придушення "провагнерівських еліт" посіпаками російського диктатора Володимира Путіна.

Пізніше дочка Суровікіна Вероніка стверджувала, що її батько не був затриманий після заколоту ПВК "Вагнер", а нібито нікуди не пропадав і знаходиться на робочому місці.

Вас також можуть зацікавити новини: