Затримано одного чоловіка / Скріншот

Під час виступу прем'єра Японії Фуміо Кішіди у місті Вакаяма прогримів вибух. Попередньо, затримали одну людину, повідомляє CNN з посиланням на місцеві ЗМІ.

Вибух прогримів біля самого Кішіди, який виступав просто неба перед японськими робітниками. На відео, опублікованому японською телекомпанією NHK, видно, як представники громадськості втікають, а одного чоловіка затримують після інциденту. 

На кадрах також видно, як кілька чоловіків, імовірно, поліцейських, вже тримають підозрюваного на землі. 

Попередньо, ЗМІ пишуть, що у бік Кишіди кинули щось схоже на димову шашку.  Кисіду негайно евакуювали у безпечне місце. Наразі він у поліцейському відділенні. 

Кисіда прибув до Вакаями у рамках передвиборної кампанії та, повідомляється, відвідав рибний порт Сайкадзакі. 

Події у світі - останні новини

Напередодні угорський прем'єр Віктор Орбан назвав Україну "економічно неіснуючою країною", викликавши черговий міжнародний дипломатичний скандал.

Тим часом США "сколихнув" один з найбільших витоків таємних даних Пентагона у мережу, чим скористались і російські спецслужби. Повідомлялось, що підозрюваного вже затримали.

А ось 13 квітня 63-річний українець підпалив себе на знак протесту в Кракові. Перед цим він закликав своїх співгромадян призовного віку повернутися на батьківщину і захищати країну від росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: