Екс-агент КДБ назвав ще один діагноз кремлівського диктатора / фото REUTERS

У президента Російської Федерації Володимира Путіна помітні ранні прояви деменції: параноя і боязнь зрадників зводять його з розуму.

Про це The Sun розповів колишній агент КДБ Борис Карпічков, якому вдалося втекти з РФ.

За його словами параноїдний президент РФ буквально в кожному бачить зрадника. Екс-агент КДБ каже, що близьке оточення Путіна вважає за краще не розказувати про стан його здоров'я.

Відео дня

"Буквально в кожному, в тому числі серед охорони і навіть людей зі свого близького оточення шукає зрадників", - говорить Карпічков.

На його думку, у Путіна безліч захворювань, серед яких рання стадія деменції і хвороба Паркінсона.

"Я не медик, але є серйозні побоювання, що Путін страждає різними захворюваннями, можливо, розвинулися як наслідок спортивних травм", - стверджує екс-агент КДБ.

Судячи з того, як глава РФ ходить, Карпічков допускає, що це можуть бути прояви ранньої стадії хвороби Паркінсона, або якогось іншого серйозного захворювання, наприклад, пухлини мозку.

Зазначимо, раніше лікар-психотерапевт Олена Рихальська назвала діагноз Путіна. За її словами, диктатор живе в двох реальностях і, схоже, страждає на шизофренію. Крім того, російський опозиціонер Гаррі Каспаров спрогнозував, що Путіна буде ліквідовано своїм же оточенням.

Вас також можуть зацікавити новини: