Путін явно хворий на шизофренію, каже спеціаліст / фото REUTERS

Російський диктатор Путін живе у двох реальностях і, схоже, страждає на шизофренію. 

Таку думку висловила психотерапевт Олена Рихальська, пише "Апостроф".

За прогнозом лікаря, путінське оточення рано чи пізно від нього позбудеться - так було з подібними "діячами" в минулому.

Відео дня

"У Путіна є все. Просто все. Я його не тестувала, не аналізувала, але як психотерапевт можу сказати, що дуже багато схожого на шизофренію. Це правда. Що таке шизофренія? Скажу швидко, щоб людям було зрозуміло, простими словами. Це коли у людини дві реальності. Це дві реальності: є одна, є інша", - пояснила Рихальська.

"З цієї точки зору, всі, хто поруч із ним перебувають... Почекайте, історія не змінюється: так само, як перебували з Леніним, так само, як перебували зі Сталіним. Читайте історію. У будь-якому разі, вони його якимось чином укокошать", - додає вона.

Раніше екс-розвідник КДБ, колишній однокурсник президента РФ Володимира Путіна Юрій Швець поставив "діагноз" президенту РФ. "Переважна більшість аналітиків тут, в США, одностайні в тому, що з ним (Путіним, - УНІАН.) щось сталося, з його головою. Дах поїхав. Деякі кажуть, що два роки тому, деякі - рік тому. Тобто з людиною явно щось сталося", - зазначив він.

Також британські ЗМІ писали, що неадекватну поведінку Путіна можна пояснити тим, що він, ймовірно, серйозно хворий. За даними західних розвідок, він страждає на розлад мозку, який могли спричинити деменція, хвороба Паркінсона або стероїди, які використовують для лікування раку.