Путіна вб'є його оточення, вважає Каспаров / REUTERS

Президент РФ Володимир Путін буде ліквідований своїм же оточенням.

Такий прогноз озвучив у інтерв'ю Дмитру Гордону російський шахіст, опозиційний політик Гаррі Каспаров.

"Мені здається, очевидно: він помре не у власному ліжку. Ну, якщо тільки не отруять у власному ліжку. Я думаю, що його долю вирішено. І я вважаю, що майже напевно це буде все-таки його оточення, коли ситуація стане критичною. Тобто ймовірність цього мені здається найбільшою з інших опцій. Тому що для Путіна немає життя за межами цієї нескінченної влади", - сказав Каспаров.

Відео дня

За його словами, влада російського диктатора зараз тримається на його "аурі непереможності та безкарності". Війна в Україні, вважає шахіст, поставить на цій "аурі" хрест.

"А далі, мені здається, нічого знову нового історія не винайде. Це фактично крах державності та пошук цапа-відбувайла, яким традиційно виявляється диктатор. Як це буде зроблено, я не знаю. Нехай вони між собою розбираються. Але цілком очевидно, що Україна поховає Путіна спочатку політично, а потім і фізично", - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, раніше лікар-психотерапевт Олена Рихальська назвала діагноз Путіна. За її словами, диктатор Путін живе в двох реальностях і, схоже, страждає на шизофренію.