На Новий рік Володимир Путін збирається втекти за Урал, поділився експерт / скріншот відео

Президент РФ Володимир Путін боїться атаки безпілотників, і тому під час святкування Нового року не хоче перебувати навіть поруч з Москвою.

Глава Росії збирається зустрічати Новий рік 2023 за Уралом, розповів російський політичний аналітик, а також історик Валерій Соловей журналістці Юлії Латиніній, посилаючись на свої джерела.

"Володимир Володимирович особисто ставиться до цього (загрози атаки дронів - Ред.) вкрай серйозно... він покинув свою резиденцію в Бочаровому Струмку (знаходиться в місті Сочі - Ред.), він знаходиться в іншому місці, більш захищеному. І Новий рік він збирається зустрічати взагалі за Уралом, як запевняють злі, але дуже обізнані язики", - поділився експерт.

За його словами, російський лідер вважає, що на свято небезпечно бути навіть біля Москви.

"Тому що знаходиться під час Нового року не те, що там на прийомі, а взагалі знаходиться поруч з Москвою, він не хоче. Він вважає, що це небезпечно...", - заявив історик.

Раніше стало відомо, що у 2022-му вперше за 10 років не відбудеться велика прес-конференція Володимира Путіна - так звана "пряма лінія" з росіянами.

Вибухи в Росії після атаки дронами - що потрібно знати

Після того, як РФ кілька разів масовано атакувала ракетами українську енергетичну систему, на російських авіабазах, з яких злітали ракетоносці, були вибухи.

5 грудня стало відомо, що пролунали вибухи на авіабазі "Дягілєво" (знаходиться у Рязані) і на базі "Енгельс" в Саратовській області. За відомостями журналістів, на авіабазі "Енгельс" були пошкоджені два бомбардувальники Ту-95, а на базі "Дягілєво" вибухнув бензовоз, і загинули три людини.

Військовий експерт Павло Нарожний говорив, що після атак на авіабази противнику довелося розосередити свої ракетоносці, а це значно ускладнило постачання ракет до них.

Вас також можуть зацікавити новини: