Зараз складно оцінити, що саме відбувається з Путіним / скріншот

Російський політолог Ольга Курносова прокоментувала інформацію ГУР України про те, що Путін може бути серйозно хворий і навіть скоро помре. В ефірі програми "Аргумент" вона зазначила, що Кремль не стане підтверджувати таку інформацію, проте є цікаві факти, які вказують на ймовірні проблеми.

"Ніякої відкритої реакції на це бути не може в принципі, ну крім якогось Пєскова, який знову скаже, що уся ця маячня не має ніякого відношення до дійсності... Варто подивитися ті кадри, які поширив Кремль в якості присутності Путіна на Різдвяній службі... Мало того, що це служба для однієї людини, мало того, що це собор Кремля, і абсолютно незрозуміло, коли відбувається це служба... Тобто зняти цю службу рік тому або в будь-який інший день було дуже легко", - пояснила Курносова.

За словами політолога, зараз складно оцінити, що саме відбувається з Путіним. Однак Курносова має інсайдерську інформацію про лікування диктатора.

"Мені здається, що Путін дійсно відчуває себе не дуже добре. Але справа в тому, що його дуже добре лікують. Як мені сказали мої ізраїльські друзі, повернення Нетаньяху до влади, як прем'єр-міністра Ізраїлю, знову відновлює ті відносини Путіна з ізраїльською медициною, які були перервані, коли Нетаньяху пішов. Йому роблять спеціальні ліки з урахуванням його генетичного коду, його ДНК, це дуже дорогі ліки, їх вміють робити тільки в Ізраїлі. Зараз ось це лікування знову стало доступним для Путіна", - зазначила Курносова.

Вона також розповіла, що після смерті диктатора на Росію чекає жорсткий період транзиту. Еліти країни-агресорки не домовилися про все заздалегідь. А тому ми швидко дізнаємося про смерть Путіна, приховувати це не зможуть.

Стан Путіна: що відомо

Ще в листопаді 2022 року Ольга Курносова помітила у Путіна підозрілий кашель. Також вона звернула увагу на пластир на руці диктатора. Ще тоді політолог зазначала, що РФ "завмерла в очікуванні". 

В українській військовій розвідці впевнені, що Путін хворий на рак. На початку січня Буданов висловив надію на швидку смерть кремлівського диктатора, причому до закінчення війни.

Після того, як Путін відвідав різдвяну службу і стояв у соборі "в гордій самоті", росіяни в мережі влаштували справжні дискусії. Вони сперечаються з приводу того, чи справжній Путін, чи не хворіє на щось їхній президент і куди поділася масовка.

Вас також можуть зацікавити новини: