Давно вже ходять чутки, що у Путіна важка онкологія / фото REUTERS

Російський політолог Ольга Курносова прокоментувала чутки про хвороби Путіна. Вона помітила дивний кашель у правителя РФ.

"Давно говорять, що погане здоров'я у нього. Всі чекають, чекають, а не відбувається нічого. Тому вже всі бояться його обговорювати і чекають коли будуть якісь докази, а не просто слова. Була ще опублікована якась фотографія, селфі Кадирова з Путіним, де у Путіна якийсь пластир на руці. Тому, багато що з цього приводу обговорювали, і знову-таки, країна завмерла в очікуванні. На всіх останніх публічних заходах його постійно долав якийсь кашель. Будь-то зустріч в Астані, будь-то зустріч в Єревані - всі останні зустрічі ми бачили, що він не міг говорити довго. У нього починався кашель", - сказала політолог.

Курносова додала, що Путін рідше став публічно виступати. Він скасував свою щорічну традиційну прес-конференцію, а також сидів "на дикій відстані" на зустрічі зі студентами. Ця відстань була така велика, що сам Путін вголос сказав про неї.

Хвороби Путіна - що відомо

Володимиру Путіну вже багато років поспіль приписують різні хвороби, зокрема, хворобу Паркінсона і рак підшлункової залози. У Кремлі ж не раз говорили, що у російського лідера немає проблем зі здоров'ям.

У травні цього року керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов сказав, що президент РФ серйозно хворий на рак.

Пізніше журналісти помітили, що у Путіна не рухається права рука.

Варто відзначити, що президенту РФ 7 жовтня виповнилося 70 років. Путін перебуває при владі з 31 грудня 1999 року.