Під час церемонії прощання з королевою охоронець втратив свідомість / скріншот

Під час чергування поруч з труною королеви Єлизавети II у Вестмінстерському палаці охоронець знепритомнів. Чоловік на очах тисячею людей звалився на кам'яну підлогу.

Про це повідомляє Daily Mail.

Відзначається, що сотні тисяч скорботних вишикувалися в чергу, щоб віддати данину поваги монарху. Раптово один з охоронців почав розгойдуватися, після чого впав на кам'яну підлогу.

Труну королеви, який був поміщений на підняту платформу цілодобово охороняється підрозділами охоронців, відділу домашнього господарства або йоменских наглядачів Лондонського Тауера.

Король Чарльз, Вільям і Гаррі возз'єдналися, щоб оплакувати і марширувати за труною, який здійснив свій останній шлях з Букінгемського палацу о 14:22.

Коротка служба за участю королівської сім'ї була проведена у Вестмінстерському палаці, перш ніж представникам громадськості було надано доступ, щоб засвідчити свою повагу з 17:00.

Принц Гаррі і його брат принц Вільям стояли разом зі своїми дружинами Меган і Кейт, щоб віддати данину поваги своїй бабусі.

Труну королеви внесли в Вестмінстер-хол, коли хор Вестмінстерського абатства і хор Королівської каплиці Його Величності в Сент-Джеймсському палаці заспівали псалом 139. Коли королева прибула, Чарльз, Вільям і Анна віддали честь. Гаррі і принц Ендрю, яким заборонено носити військову форму, просто схилили голови.

Єлизавета II померла - подробиці смерті королеви Британії

8 вересня у віці 96 років в шотландському замку Балморал померла королева Великобританії Єлизавета II. Після смерті монарха в країні почався десятиденний траур.

Наступного дня новий король Великобританії Чарльзл III виступив з першим телевізійним зверненням до нації, в якому розповів про свою матір – королеву Єлизавету II, а також пообіцяв продовжувати її шлях.

10 вересня Чарльза III офіційно проголосили королем Великої Британії на історичній церемонії в Сент-Джеймському палаці.

Похорон королеви Великобританії Єлизавети II відбудеться 19 Вересня.

Вас також можуть зацікавити новини: