Сергій Суровікін після виходу на свободу має дотримуватися кількох умов, повідомили журналісти / скріншот

Російський генерал "Армагеддон", почесний член приватної військової компанії "Вагнер" Сергій Суровікін і його куратори в Адміністрації президента РФ - посіпаки російського диктатора Володимира Путіна, вирішили грати в ігри, коли офіцера нібито випадково зустрічають і фотографують очевидці.

Генерал Суровікін вийшов з-під домашнього арешту і має дотримуватися кількох умов, зокрема, він повинен всі контакти мінімізувати до особливо розпорядження і не вести активну публічну діяльність, пише "ВЧК-ОГПУ" в Telegram, посилаючись на відомості джерела.

"...В іншому разі йому погрожували застосувати каральні заходи. Як натяк було наголошено на факті несанкціонованого відеозвернення Пригожина (ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин - Ред.) з Африки 21 серпня, попри дане ним раніше зобов'язання не вести активну публічну діяльність. Чим все це закінчилося - відомо", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Цікаві новини Росії про Сергія Суровікіна - зараз це варто знати

Генерал "Армагеддон" зник наприкінці червня після того, як члени ПВК "Вагнер" влаштували заколот. Рідні Суровікіна спершу стверджували, що з ним все гаразд, і він нібито продовжує працювати. Пізніше в РФ стверджували, що генерал "перебуває на відпочинку".

За словами журналістів, Суровікіна заарештували. Потім ЗМІ з'ясували, що офіцера позбавили посади командувача повітряно-космічними силами Росії. Після цього стало відомо, що Пригожин був знищений у Тверській області Росії в результаті авіакатастрофи.

4 вересня російська телеведуча Ксенія Собчак повідомила, що Суровікін опинився на волі і показала нібито свіже фото, на якому зображений генерал. 6 числа ЗМІ дізналися, що дані про Суровікіна зникли з сайту Міноборони РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: