В Ізраїлі чоловік напав на дитину з ножем / фото ua.depositphotos.com

В ізраїльському місті Лод чоловік убив дворічну дитину, яку везла в колясці Українка, яка репатріювалася в Ізраїль менше року тому, пише newsru.co.il.

За даними ЗМІ, інцидент стався сьогодні біля місцевого торгового комплексу. Неподалік виявилася медсестра, вона надала хлопчикові допомогу. Дитину госпіталізували в лікарню "Асаф а-Рофе" в критичному стані, проте врятувати не змогли.

Поліцейські затримали 39-річного власника магазину мобільних телефонів. Він зізнався у вбивстві, проте заявив, що скоїв його за наказом "голосів" в голові. Адвокат запевняє, що чоловік має психічний розлад і раніше намагався накласти на себе руки.

Відео дня

За даними телеканалу "Кан-11", українка була знайома з нападником, між ними стався конфлікт. Близько місяця тому жінка подала на нього скаргу в поліцію. Крім того, журналісти повідомляють, що доказів того, що чоловік страждає психічним розладом і намагався вчинити самогубство, немає.

Напади на дітей: останні новини

Нагадаємо, навесні в Бразилії чоловік з сокирою скоїв напад на дитячий садок, вбивши чотирьох дітей. Ще четверо дітей отримали поранення.

Восени стало відомо про напад на дітей з України в Німеччині. Повідомлялося, що чоловік смикнув за волосся маленьку дівчинку, а хлопчика викинув через перила мосту в канал. Нападника обурило, що діти розмовляли між собою українською мовою, а не російською.

Вас також можуть зацікавити новини: