У США стали відомі кандидати від обох партій на президентських виборах / колаж УНІАН, скріншот, фото REUTERS

Президент США Джо Байден та ексочільник Білого дому Дональд Трамп набрали необхідну кількість голосів делегатів для висування на вибори від своїх партій, повідомляє CNN.

Після того, як головна конкурентка Трампа від республіканців Ніккі Гейлі оголосила про вихід з передвиборчої гонки, експрезидент США отримав достатню кількість голосів для участі у виборах президента. 

Натомість перемога Байдена в Демократичній партії була очевидною. Адже чинного президента здебільшого гарантовано висувають на другий термін.

Відео дня

"Очікується, що їхній матч-реванш – який довго очікували, але навряд чи вимагали – відобразить кампанію 2020 року. Хоча цього разу Трамп балотуватиметься під привидом 91 кримінального злочину", – пише CNN.

Вибори у США: що відомо

Напередодні Business Insider писали про те, що з наближенням президентських виборів у США мільйони американців планують емігрувати з країни. Причина полягає в можливій перемозі Трампа на виборах.

Натомість Bloomberg заявили, що Байден програє Трампу в усіх ключових штатах. Втім, значну частину респондентів турбують обидва кандидати.

Вас також можуть зацікавити новини: