Стали відомі подробиці вибуху в будівлі поліції у Варшаві / фото ua.depositphotos.com

Головний комендант польської поліції Ярослав Шимчик розповів подробиці інциденту, що стався в приміщенні Головного управління Нацполіції Польщі в Варшаві. Причиною вибуху став протитанковий гранатомет, привезений з України.

Польське радіо RMF FM повідомляє, що Шимчику подарували два протитанкові гранатомети під час візиту в Україну. Його запевнили, що зброя не працює, а всередині одного з гранатометів і зовсім встановлений динамік. Другий тубус теж повинен був бути відстріляний та безпечний.

За словами коменданта, вибух прогримів, коли він поставив один з гранатометів у вертикальне положення. В результаті інциденту в підлозі залишилася діра, а також пошкоджена стеля.

Відео дня

У Шимчика діагностували контузію. Медики вже виписали поліцейського з лікарні. Тепер комендант постане перед прокуратурою в якості свідка.

Вибух у поліції у Варшаві - що відомо

14 грудня у приміщенні Головного управління Нацполіції Польщі у Варшаві стався вибух. За даними польського МВС, здетонував один з подарунків, який отримав голова органу під час робочого візиту в Україну за два дні до інциденту. 

Інцидент стався вранці о 07:50 в кімнаті поблизу кабінету головного коменданта польської поліції Ярослава Шимчика. В результаті вибуху Шимчик отримав незначні поранення. Його госпіталізували. 

Вас також можуть зацікавити новини: