Путін-двійник відвідував Україну для того, щоб спровокувати ЗСУ / скріншот

Демонстративний візити російського лідера Володимира Путіна на тимчасово окуповані території України - це ніщо інше, як "попкорн для ідіотів" та "приманка", якою диктатор розраховував спровокувати Україну.  

Про це заявив військовий експерт Іван Ступак, прокоментувавши сьогоднішній "вояж" диктатора в Луганську та Херсонську області. Раніше диктатор не ступав на територію України вісім з половиною років, якщо не враховувати тимчасово окупований Крим.

"Все було зроблено для того, щоб наша сторона - Україна, змогла провести швидку геолокацію місця, де це все розташовано. Я вважаю, що це була "приманка" для нашого політичного та військового керівництва", - вказав він.

При цьому не факт, що в Україну приїжджав саме Путін. Експерт звернув увагу, що диктатор взагалі уникає прямого контакту з будь-ким: не обмінюється рукостисканнями, посилаючись на циркуляцію в суспільстві коронавірусу, не підпускає до себе ближче, ніж за 2 метри. Це було помітно під час великодньої церемонії в Москві, яку відвідував Путін: "Він стояв настільки далеко від людей, навіть мер Москви Собянін стояв у двох метрах від Путіна, а ближче нікого не підпускали", - вказав він. 

Тому Ступак впевнений, що замість Путіна в Україну приїхав його "двійник", який не впорався з роллю "косплея" (пародії на) Зеленського. 

"Це все постановка. Ну не сидить він ніколи поблизу зі своїм оточенням, ніколи. Подивіться ролик двотижневої давності. А тут він на окупованій території. А якщо там українські партизани зі "Стінгерами" на руках? Як він не злякався? Тобто це відвертий "косплей" на Зеленського", - говорить експерт. 

Візити Путіна на тимчасово окуповані території України

Нагадаємо, що 18 квітня Путін засвітився своїм демонстративним сходженням з вертольота в рамках можливого візиту в тимчасово окуповану Луганську область. Про його візит на россТВ розтрубили місцеві пропагандисти, але, не факт, що ці кадри не чергова постановка ФСБ РФ. Також в цей день диктатор нібито навідався в Херсонську область - на ті території, які все ще контролюють росіяни. Цікаво, що у реальності його візиту сумніваються навіть "свої".

Вас також можуть зацікавити новини: