Ліквідація Євгена Пригожина - потужний сигнал від ватажка РФ, вважає експерт / скріншот

Євген Пригожин не просто ліквідований - знищення ватажка російської приватної компанії "Вагнер" є потужним сигналом від російського диктатора Володимира Путіна.

Вибух у Росії має демонстраційний ефект, публікує американське інформаційне агентство Bloomberg думку про авіакатастрофу старшого наукового співробітника програми "Європа, Росія і Євразія" у вашингтонському Центрі стратегічних і міжнародних досліджень Марії Снєгової.

"Путін сигналізує про те, що станеться з усіма, хто зважиться кинути виклик режиму чи не підкоритися... Це потужний сигнал, і зроблено навмисно в такому масштабі...", - вважає вона.

Відео дня

Ліквідовано Євгена Пригожина - новини, які варто знати

Увечері 23 серпня стало відомо, що у Тверській області РФ зазнав аварії літак, на борту якого перебував ватажок ПВК "Вагнер" і багато його посіпак.

Спочатку інформація про те, що Євген Пригожин помер, не підтверджувалася. Пізніше в Росії стверджували, що тіло ватажка найманців знайшли. Західні ЗМІ писали, що літак Пригожина збила російська система протиповітряної оборони. Крім того, з'явилися відомості, що на борту літака чи на його шасі могла бути вибухівка.

Радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк сказав УНІАН, що Пригожин, зупинивши бунтівний марш своїх посіпак на Москву наприкінці червня, підписав собі "абсолютний смертний вирок". На його думку, Володимир Путін максимально демонстративно привів цей вирок у виконання.

Вас також можуть зацікавити новини: