Авіакомпанія випадково відправила жінку не туди / фото REUTERS

Беверлі Елліс-Хебард з Філадельфії (штат Пенсільванія) через помилку співробітників аеропорту вирушила до Ямайки у Карибському морі, замість того, щоб прибути в Джексонвілл у штаті Флорида.

Як пише Business Insider, американку направили не на той літак і вона не мала з собою паспорта.

Жінка часто переміщається між своїм будинком у Філадельфії та другим - у Джексонвіллі. Цього разу вона вирішила полетіти регулярним рейсом Frontier Airlines, щоб провести час у сонячному штаті.

Відео дня

Проблема виникла, коли жінка вирішила сходити до туалету перед вильотом. Співробітник авіакомпанії запевнив їй, що вона має 20 хвилин. Однак після повернення виявилось, що літак вже майже заповнений, і її поквапили на посадку після перевірки посадкового квитка. Через паніку Елліс-Хебард порізала руку під час завантаження ручного багажу.

Бортпровідниця у літаку обробила рану американки і запевнила, що вона може розслабитися до прильоту на Ямайку.

"Я хотіла б полетіти туди, але в мене вже є пляж там, де я живу", — пошуткувала Беверлі.

Однак стюардеса уточнила, що це зовсім не жарт, і літак справді летить на Ямайку.

"Ви в'їжджаєте до іншої країни без паспорта. Це погано", — додала працівниця авіакомпанії.

Зазначимо, що відстань між Філадельфією та Ямайкою становить приблизно 900 миль (1450 км). Влада іншої країни дозволила Елліс-Хебард залишитися на містку між літаком і аеропортом, а тому вона не покидала офіційно територію США.

За кілька годин після прибуття, її посадили на наступний рейс назад до Філадельфії. Frontier Airlines повернула жінці вартість її квитка і видала їй ваучер на суму $600 як компенсацію.

Курйозні випадки з авіаподорожами

Турист з США Кінгслі Бернетт зірвав свою відпустку мрії, коли у спробі знайти більш вигідний квиток на літак він переплутав австралійський Сідней з однойменним містечком в американському штаті Монтана з населенням трохи більше 5 тисяч осіб.

Як раніше повідомляв УНІАН, пара туристів залишила немовля в ізраїльському аеропорту прямо біля стійки реєстрації, не бажаючи платити за квиток для нього.

Водночас інший мандрівник забронював для своїх дружини і дитини найдешевші місця на авіарейс, тоді як сам полетів у "бізнес-класі". 

Вас також можуть зацікавити новини: