Батьки не захотіли доплачувати за квиток для дитини / фото ua.depositphotos.com

Співробітники ірландської авіакомпанії Ryanair були шоковані рішенням пари пасажирів залишити свою дитину на стійці реєстрації в ізраїльському аеропорту після суперечок з приводу необхідності купувати для дитини окремий квиток.

Як пише The Independent, пара мандрівників з бельгійськими паспортами 31 січня прямувала до Брюсселя через аеропорт Бен-Гуріон (Тель-Авів). Однак перед реєстрацією їм повідомили, що за місце для їхньої дитини доведеться доплатити. Замість цього вони просто залишили свого малюка в дитячій колясці біля стійки і пішли на паспортний контроль.

"Ми ніколи не бачили нічого подібного. Ми не могли повірити в те, що бачили", – заявив співробітник Ryanair місцевому виданню K12.

Відео дня

За даними ізраїльського управління аеропортів, пара запізнювалася на рейс до Брюсселя і, схоже, дуже хотіла пройти перевірку безпеки в аеропорту – з немовлям або без нього.

"Агент реєстрації в аеропорту Бен-Гуріон зв'язався зі службою безпеки аеропорту, яка забрала цих пасажирів, і тепер це справа місцевої поліції", – зазначив представник Ryanair.

Як повідомляв УНІАН, раніше авіапасажирам розповіли, яких місць варто уникати, щоб не сидіти поруч з дітьми.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.