Домашнє шоколадне печиво може стати ще смачнішим / фото ua.depositphotos.com

Ніщо не може зрівнятися з гарячою порцією домашнього шоколадного печива, щойно випеченого в духовці. Якщо ви любите готувати, то найімовірніше вже маєте рецепти ідеальної випічки. Однак додавання декількох спецій зробить її неповторною.

Як пише The daily meal, хоча класичне печиво з шматочками шоколади завжди виходить смачним, спробуйте наступного разу додати до тіста дрібку каєнського перцю. Він зробить смак вишуканим і виразним. 

Також можна разом з цим додати ще трохи кориці. Тоді ваша випічка нагадуватиме смак іспанського гарячого шоколаду. Краще обирати якісний шоколад, оскільки ці дві спеції підкреслять його смаковий профіль та розкриють всі приховані відтінки. Сама ж випічка гострою не буде.

Відео дня

Водночас варто врахувати один важливий фактор, перш ніж додавати цю гостру спецію. Йдеться саме про вибір шоколаду. Якщо ви візьмете молочний, то його ніжний вершковий смак загубиться за яскравими спеціями. Тому краще віддати перевагу більш темним видам шоколаду - їхня вишукана гірчинка чудово поєднуватиметься з солодким та дещо пікантним тістом.

Інші кулінарні поради

Раніше УНІАН публікував найкращий шоколадний торт за версією The New York Times, а також розповідав, як правильно приготувати осінній торт від Джеймі Олівера.

У новому дослідженні розкрили, що станеться з вашим тілом, якщо будете кожен день їсти чорний шоколад.

Вас також можуть зацікавити новини: