Українку вбили та пограбували у Польщі: її тіло усю ніч пролежало під дощем (фото)

Жінка працювала у невеличкому містечку різноробочою.

У Польщі загинула українка Надія Яремчук. Жінку пограбували та вбили. На заробітки вона приїхала з Бердичівського району, що на Житомирщині.

Про це донька загиблої розповіла виданню berdichev.biz.

Жінка працювала у невеличкому містечку різноробочою. Зовсім недавно вона забрала до Польщі ще й свою доньку. Ввечері 18 січня жінку вбили. 

"Просто вулицею, вона йшла на роботу - нічну зміну. Камери зафіксували, як її вдарили важким предметом по голові, а потім обікрали. На вулиці був дощ. Тіло пролежало до самого ранку на дорозі", - поділилася подробицями трагедії донька українки.

Труп жінки знайшли вже вранці. Перехожі помітили тіло й викликали швидку допомогу. Також вони зателефонували у поліцію. Після цього жінку забрали, а її донька згодом дізналася про інцидент. 

Дочку запросили на впізнання тіла. Тепер вона залишилася сама. Окрім матері у неї нікого не було, батько помер ще багато років тому. Дочці потрібно відправити тіло матері до України, проте це дуже багато коштує.

Читайте такожУ Польщі зі "швидкої" втік українець, якого везли у психлікарнюЗа декілька днів труп українки віддадуть з моргу. Дочка загиблої розповіла, що винних у смерті її матері так і не знайшли. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Польщі зупинили автобус із нетверезим водієм, який віз людей до України. 44-річний водій туристичного автобуса віз пасажирів за маршрутом Щецин-Херсон.

Вас також можуть зацікавити новини: