Який оселедець використовувати для оселедця під шубою / фото ua.depositphotos.com

Оселедець під шубою – популярний салат, який готують як на свята, так і у будні дні. У процесі приготування багато господинь задаються питаннями, як поліпшити смак оселедця під шубою або що приготувати на гарнір.

Варто відзначити, що мати особливу майстерність для того, щоб салат вийшов смачним, не потрібно. Овочі відварюються, нарізаються або натираються на тертку і викладаються шарами на блюдо. Перед кожним шаром попередній змащується майонезом, або схожим соусом за смаком.

Проте до деяких хитрощів господині все ж вдаються. Якщо ви про них ще не знаєте, розкриємо для вас один невеликий секрет, як зробити смак салату незабутнім.

Відео дня

Як поліпшити оселедець під шубою: перевірений спосіб

Досвідом перевірено, що значно поліпшити салат може допомогти вершкове масло. При цьому воно обов'язково повинно бути якомога холодніше.

Так, для отримання прекрасного поєднання необхідно дістати з холодильника невеликий шматок масла, швидко натерти його на тертку і додати у такому вигляді до оселедця. Все це потрібно зробити перед тим, як відправляти оселедець на блюдо до овочів.

Як покращити смак оселедця / фото ua.depositphotos.com

Саме з додаванням незначної кількості твердого вершкового масла салат вийде ідеальним за смаком і нікого не розчарує.

Раніше УНІАН писав, як зберегти свіжі огірки в холодильнику довше.

Вас також можуть зацікавити новини: