Як зняти енергетику з одягу / depositphotos.com

Одяг, який ви можете купити в секонд-хенді або взяти на час у подруги, в будь-якому випадку, зберігає енергетику іншої людини. Те ж саме стосується і подарованих речей - за той час, який предмет був в чужих руках, він встиг "увібрати" в себе багато емоцій - не тільки позитивних, але і негативних. УНІАН розповість, як очистити одяг від енергетики та вберегти себе від небезпеки.

Раніше ми говорили про те, що не можна позичати навіть близьким.

Навіщо проводити обряд очищення речі 

Експерти з езотерики кажуть, що робити це потрібно обов'язково, інакше негативна енергетика на одязі змішується з аурою людини і може серйозно нашкодити їй. З одного боку, використовувати речі повторно - це гарна ідея, як в плані екології, так і в плані економії грошей. Але варто знати про деякі нюанси, щоб не накликати на себе неприємності. Як правило, ви можете відчути енергію речі - перед тим, як купувати, потримайте її якийсь час в руках і сконцентруйтеся. 

Відео дня

Люди, які мають високий рівень інтуїції і володіють знаннями в області езотерики, відразу відчувають "настрій" предметів. Як показує практика, подібний експеримент виходить і у новачків - "важкі" енергетично речі викликають фізичний дискомфорт аж до запаморочення, паніки або безпричинного страху.

Як позбутися від чужої енергетики - методи

Найпростіший варіант - це випрати куплений або взятий в оренду одяг, обробити його ароматичними маслами або нанести духи, щоб прибрати запах іншої людини. Існують і інші, народні, методи. УНІАН зібрав 4 найнадійніших варіанти і розповів, як очистити речі сіллю або як очистити річ святою водою:

  • Солі - насипте 1-2 ст.л солі в таз з водою і покладіть туди одяг, залиште його на кілька годин, а потім обполосніть.
  • Нашатир - підходить і для одягу, і для взуття, можна використовувати разом з сіллю. Намочіть ганчірку нашатирем, посипте сіллю і протріть черевики, а якщо вам потрібно очистити одяг - налийте в таз води, всипте сіль, влийте аміак і замочіть там речі.
  • Свята вода - викласти одяг в таз з холодною водою і додати 20 мл святої води, на кілька годин залишити "розмагнічуватися".
  • Сонце - потужний природний "очищувач" для речей і взуття. Досить просто виставити на сонці необхідні предмети і прибрати, коли настане захід. Для подвійного ефекту речі можна попередньо випрати.

Якщо ви постійно використовуєте б\у одяг або взуття, а також меняєтеся речами з подругами, ви змушуєте енергію в предметах циркулювати. Це позитивно впливає на всі енергетичні потоки всередині і зовні вас, головне - вчасно і правильно очищати речі, щоб вони не ставали магнітом для негативу.

Вас також можуть зацікавити новини: