Перед тим, як наважитися на розрив стосунків, потрібно добре усвідомити причину такого кроку / фото pixabay.com

Іноді розставання з хлопцем, дівчиною, чоловіком чи дружиною може здаватися єдиним правильним виходом, оскільки з цими людьми, на вашу думку, немає хорошого майбутнього. Але потрібно усвідомлювати, що з'явиться інша проблема - як почати нові стосунки після розлучення.

Однак непросто створити план того, що потрібно робити при розставанні, щоб не образити людину, яку любите. Часто хочеться просто включити режим "ігнор", нікому нічого не пояснювати і жити своїм життям. Ось тільки це, м'яко кажучи, не дуже хороший варіант завершення стосунків з людиною, особливо тією, яка вам хоч трохи важлива.

Як розійтися з коханою людиною правильно - поради

Варто зазначити, що поняття "правильне" розставання дуже умовне. Під ним варто розуміти ситуацію, за якою розрив будемо найменш болючим для обох сторін.

Відео дня

Якщо одна людина вже остаточно поставила крапку в стосунках, а для іншої вони є невіддільною частиною життя, то не ранити того, з ким ви хочете порвати, в такому разі навряд чи вдасться, і з цим потрібно змиритися. Ваше завдання у цьому разі все правильно пояснити.

Під час розставання ні в чому не звинувачуйте людину, з якою були у стосунках / фото pixabay.com

Як розійтися з хлопцем якого любиш, але немає майбутнього - лайфхаки

Найголовніше - чітко позначте для себе причину розриву стосунків, вам доведеться холоднокровно її озвучити. Тільки не плутайте причину зі звинуваченням - ваше завдання не домогтися того, щоб людина перепрошувала чи намагалася щось виправити, ви маєте пояснити, що далі шляхи розходяться.

Важливу роль при розставанні грає місце, в якому ви зважитеся це зробити. Вибирайте точку, незв'язану з моментами з минулого, і яку в майбутньому ви зможете запросто обходити.

Оскільки нас цікавить, як розійтися з хлопцем і не образити його, варто запам'ятати, що ні в якому разі не можна підвищувати тон. Ви маєте бути спокійні та впевнені. Перед серйозною розмовою потрібна репетиція. Необхідно знати, що сказати - це дуже важливо.

Будьте щирі, подякуйте людині за все те хороше, що між вами було, але не ворушіть минуле - спогади тільки посилять гіркоту розставання. Все хороше потрібно "засунути" якомога далі, щоб звільнити простір для чогось нового і прекрасного.

Чим довше ви пробули з людиною разом, тим важче відпустити все те, що між вами було. Перед тим, як розлучитися з чоловіком, а не просто хлопцем, краще навіть записати причини, за якими ви хочете поставити хрест на стосунках.

Саме це допоможе вам назавжди звільнитися від цих стосунків, а не через деякий час повернутися в них і в майбутньому знову шукати вихід, наважуватися на розрив, оскільки невдоволення нікуди не поділося.

Як правильно розлучатися з жінкою - поради

Розрив відносин з жінкою нічим не відрізняється від прощання з чоловіком. Жінці теж можна просто пояснити все правильно - не вказуйте на недоліки, наголошуйте на тому, що її справжня друга половинка десь ходить і за нею сумує.

Як розлучитися з хлопцем по СМС - що потрібно знати

Якщо стосунки несерйозні, то все можна пояснити і без особистої зустрічі. Але не забувайте найголовніше - потрібно назвати причину розставання. Так ви позбавите хлопця від головного болю - він не буде думати, чому ви так вчинили. Тільки пам'ятайте - не зачіпайте почуття людини, ваше завдання - пояснити, а не принизити.

Як красиво розійтися - фрази, які можуть допомогти попрощатися

Ці фрази можуть допомогти вам заповнити незручну паузу під час розриву:

  • Поки ти зі мною, твоє справжнє кохання просто виє від самотності.
  • Не витрачай час зі мною, ти знайдеш багато чого, рухаючись вперед без "валізи без ручки".
  • Те багаття, яке було в наших серцях, перетворилося на попіл. Час позбутися його.
  • Ми жили в одному малесенькому всесвіті - час розширити горизонти.
  • Нічого не буває просто так, ми віддали один одному частинки душі і стали кращими версіями себе.

Красива фраза, використана в потрібний момент, може допомогти згладити ситуацію.

Вас також можуть зацікавити новини: