На співбесіді варто триматися максимально впевнено \ фото REUTERS

Сучасні вимоги роботодавця до претендента не обмежуються тільки знаннями, навичками і досвідом, також потрібно вміти вести себе на співбесіді з керівником і триматися максимально впевнено.

Психологи радять перед подією потренуватися і назвали кращу позу на співбесіді. Це поза Супермена - саме вона підвищує внутрішній ресурс і дозволяє успішно пройти співбесіду з керівником.

Секрет як успішно пройти співбесіду з керівником полягає, звичайно, у впевненій поведінці. Якщо співбесіда проводиться сидячи, краще зайняти "дзеркальну позу". Щоб сподобатися роботодавцю претендент може в ході співбесіди ненав'язливо сказати один раз, що він трохи хвилюється, це вкаже на те, що він серйозно ставиться до співбесіди.

Відео дня

Якщо ви задалися питанням про те як зробити так щоб тебе взяли на роботу, тоді варто не надто жестикулювати, не схрещувати руки на грудях, або змикати руки. Також не варто тримати руки в кишенях – це розглядається як ознака скритності. А ще варто тримати коліна разом і нічого не перебирати в руках.

Не варто також забувати про те, що успішно пройти співбесіду з керівником допоможе спокійна природна посмішка – ознака впевненої в собі людини, проте переборщувати з нею не варто.

Вас також можуть зацікавити новини: