З'явився гороскоп на тиждень / фото ТСН

Останній тиждень лютого спробує розставити крапки над i, підводячи своєрідний підсумок непростим зимовим місяцям. Напружена робота, хворобливі переживання, творче натхнення, рішучі дії і несподівана свобода відносин — такий набір енергій тижня.

Про це повідомляє ТСН.

Глибоке занурення у внутрішній світ, співчуття близьким по крові або по духу людей з головою занурять нас в роботу. Робота може стати віддушиною від хворобливих переживань, особливо якщо вона носить творчий характер або якщо має відношення до психології, медицині, духовним практикам. Творчі проекти можуть принести прибуток або успіх.

Відео дня

Вдало йдуть справи, пов'язані з нерухомістю, харчуванням, фінансами, благодійністю. Не тільки останній день місяця, коли трапиться точний гармонійний аспект бойового Марса з жалісливим Сонцем, але і вся тиждень пройде під впливом творчої сили цих активних планет, яка дасть можливість не тільки рішучих дій, але й одержання реального успіху.

Читайте такожСпіваку Дімі Білану проведуть термінову операцію

Ще одна сприятлива можливість стосується комунікацій, пов'язаних з прикладною або літературною творчістю. Венера в добрих відносинах з Меркурієм, який готується до ретроградного руху, продовжує облагороджувати наші думки, слова, дії, а, можливо, і порадує матеріально. Але треба пам'ятати, що ті домовленості і комунікаційні теми, які прозвучать на цьому тижні, будуть мати розвиток протягом найближчого місяця. Рано ставити крапку на меркуріанським темах цього тижня, оскільки ми будемо повертатися до них у березні.

Менш спокійні настрої чекають на нас у зв'язку з особистими або робочими стосунками. Наші почуття, продовжуючи перебувати в пристрасних муки та внутрішньої боротьби, здатні вирватися з-під преса обставин і розірвати прихильності. 1 березня Венера стане в точний квадрат до Урану. Це аспект розлучень, розривів, швидкої зміни настроїв. Крім того, велика ймовірність того, що ми можемо несподівано втратити матеріальних цінностей, наприклад, втратити енну суму грошей. При неможливості домогтися свого у нас може статися нервовий розлад.

У цій ситуації потягне звернутися за порадою до приятеля або сусіда. Але, боюся, що крім співчуття і співчуття приятелі не в силах допомогти. Можливо, щоб не наламати дров і не пошкодувати про різке вчинок, нам варто вибрати абсолютно парадоксальне рішення, яке на перший погляд здається абсолютно нереальним. І саме воно допоможе примиритися з можливими наслідками руйнівних обставин або стати цілющою віддушиною, рятівними ліками від нервових потрясінь.