З'явився гороскоп на березень / фото ТСН

Що вас чекає в березні 2019 року? Кому варто зайнятися в перший місяць весни своєю фігурою, кому загрожують фінансові труднощі, а хто може розслабитися і дозволити собі довгоочікувану відпустку, читайте в новому гороскопі.

Про це пише "Апостроф".

Овен

Відео дня

Березень 2019 року подарує вам емоційні гойдалки. Ваш внутрішній власник і ревнивець буде активний, як ніколи. Але не давайте йому повну свободу дій. Пам'ятайте, що сцени і скандали не приведуть ні до чого хорошого. У березні вам може повезти на фінансовому полі, тому сміливо беріться за нові завдання і проекти, вони принесуть гарний прибуток.

Телець

На вас чекає велика кількість зустрічей. На жаль, не всі вони будуть приємними. Наберіться терпіння, зараз ви можете бути дуже запальні. Плануючи поїздки варто продумувати все наперед, до найменших деталей. Так як ваша голова буде забита купою завдань і про важливі дрібниці ви запросто можете забути. В ідеалі, заведіть собі планер на цей місяць.

Близнюки

Нові знайомства подарують вам яскраві перспективи. Але не радійте і будьте пильні. І не втрачайте можливостей, адже зараз ваша майбутня кар'єра - у ваших руках! У сімейному колі варто приділяти більше уваги своїм близьким і частіше прислухатися до їхньої думки. Через вашу роботу їм зараз може здаватися, що ви віддаляєтеся. Постарайтеся довести зворотне.

Рак

Березень - однозначно ваш час! Все прямо таки сама йде до вас у руки. Тому просто ловіть моменти. Зараз прекрасний період для старту нового проекту, великих покупок і навіть для планування сім'ї. Також не буде зайвим в березні зайнятися своїм здоров'ям, тоді наступної зими ви будете рідше хворіти.

Лев

Давно плануєте поїхати у відпустку і все ніяк не вдається викроїти тиждень? Робіть це зараз. Цей березень - найкращий час для відпочинку Львів, якщо виберетеся в поїздку, вона подарує вам заряд бадьорості і енергії на довгий час. Намагайтеся уникати конфліктів і вирішувати всі питання з усмішкою, тоді події будуть розвиватися в вашу користь.

Діва

За зиму ви могли набрати трохи зайвих кілограм, м'язи могли втратити тонус, ви відчуваєте втому і млявість, немає необхідної свіжості... Займіться спортом, тоді за березень ця проблема вирішиться. Правильне харчування, велика кількість питної води та постійні фізичні навантаження допоможуть вам прийти у форму, як тілесно, так і морально.

Терези

Зараз вас можуть вабити різні інтриги і авантюри. І ваш характер буде всіляко їм сприяти. Але саме в березні дуже важливо тримати себе в руках, так як випадкові слабкості потім дуже сильно позначаться на життя. Займіться чимось енерговитратним і не азартним, це допоможе виплеснути енергію і зберегти баланс.

Скорпіон

Пора розкласти по поличках всі незакінчені справи. Вони ж самі себе не зроблять, а у березні цей список буде реалізовуватися простіше, ніж в інший час. Зараз вам потрібно висипатися і діяти за чітким графіком, тоді до квітня багато важливих питань буде вирішено на вашу користь.

Стрілець

Висипатися життєво необхідно, правда. Не відмовляйте собі в цьому задоволенні. Якщо зараз ви не знайдете часу на відпочинок, незабаром ваш організм почне працювати на знос. Пам'ятайте, що відпочив людина набагато більш щасливий і продуктивний.

Читайте такожАстролог розповів, що чекає на найскандальніших учасниць нацвідбору на Євробачення

Козеріг

В березні на вас чекає поліпшення фінансової ситуації. Давні проекти нарешті принесуть прибуток, якщо ви грамотно їх розплануєте і закінчите. Не втрачайте голову і не робіть необдуманих покупок, інакше до квітня знову опинитеся без бажаної кількості грошей.

Водолій

Ваше здоров'я цілком і повністю залежить від вашого раціону і кількості активностей. А ось ваш моральний стан зараз на плечах у близьких людей. Частіше спілкуйтеся з друзями та рідними, приділяйте час собі, займайтеся улюбленими справами. Тоді вашу емоційну рівновагу нарешті прийде в норму.

Риби

У березні 2019 року будьте більш ввічливими з працівниками та знайомими. Ваш настрій зараз буде сильно "скакати", не дозволяйте йому збити вас з пантелику. Займіться вивченням нової справи або побалуйте себе якимось незвичайним хобі, все це допоможе самоорганізуватися і виплеснути накопичені емоції.

Як повідомляв УНІАН, астролог розповів, кому посміхнеться зірки, а хто стане невдахою.