Весна 2019 принесе чимало клопоту тим, хто схильний до емоційних сплесків / 2018.pp.ua

Багато хто з нас з нетерпінням чекає настання весни, відкладаючи реалізацію деяких важливих справ саме на цей час року. Але варто пам'ятати – березень вельми примхливий місяць, тому варто бути максимально обережними зі своїми бажаннями.

Гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків Зодіаку обіцяє нікого не залишити без сюрпризів. Однак якщо для деяких представників зодіакального кола несподіванки будуть мати тільки позитивний характер, то для інших – не зовсім радісний. Яким буде гороскоп на місяць, розповів "Обозрєватєль".

Так, в першу чергу варто уточнити, що весна 2019 принесе чимало клопоту тим, хто схильний до емоційних сплесків і не здатний контролювати себе в екстремальних ситуаціях. Багато обставини можуть змінитися, і ви опинитеся до цього не готові. Але, в той же час, потрібно розуміти, що це тільки на краще.

Відео дня

На думку астрологів, перший місяць весни буде досить напруженим, зокрема, через велику кількість завдань, які можуть звалитися на плечі в самий невідповідний момент. Так, березень 2019 буде насичений несподіваними зустрічами, зокрема, з цією умовою зіткнуться Овни і Скорпіони. Однак, гороскоп на місяць рекомендує тримати вухо гостро – все, що буде відбуватися з вами в цей період, покладе початок нового витка життя. Ви давно хотіли досягти певних висот і більш голосно заявити про себе усім навколо? Радійте – саме в цьому місяці на вас звалиться то довгоочікуване визнання. Ось тільки легким воно буде – залежить від вас самих.

Водоліям і Ракам, в свою чергу, не варто ризикувати своїм становищем у суспільстві. Зокрема, контролюйте кожен свій крок і кожне слово: вас розглядають, немов під мікроскопом, і будь-найменший промах стане згодом предметом для обговорення всіма кому не лінь. Цим знакам Зодіаку гороскоп рекомендує утриматися від небажаних знайомств та незапланованих зв'язків.

Березень 2019 може також принести проблеми з фінансами і спілкуванням. Зокрема, у деяких знаків це відбудеться через те, що їм доведеться багато працювати. Можливо, навіть занадто. Гороскоп на березень каже, що трудоголізм негативно позначиться на відносинах з рідними та коханими людьми. Особливо це торкнеться Львів і Риб. Пережити цей місяць без особливих емоційних потрясінь буде нелегко, але якщо ви навчитеся справлятися з власними недоліками – справи підуть в гору.

Читайте такожМасляна 2019: коли відзначають Масляну у цьому році

Тельці і Діви, в свою чергу, можуть стати жертвами не дуже позитивних обставин, але труднощі допоможуть розібратися в тому, хто чого вартий у вашому житті. Зокрема, гороскоп на місяць березень 2019 року говорить, що пора викинути зі свого життя тих, хто так і не навчився існувати поруч з вами в гармонії. Не тягніть за собою непотрібну дружбу, не спілкуйтеся з колегами або сусідами, які вам не подобаються і не прив'язуйтесь до любовних відносин, які тиснуть на вас.

Кардинально по-іншому амурні справи йтимуть у таких знаків, як Близнюки і Стрільці. Так, вам нарешті посміхнеться удача, і ви зможете розслабитися і довіритися певній людині. Зокрема, через відсутність віри в людей ви і могли бути самотні все це час. Або терпіти фіаско у відносинах раз за разом. Але все міняється, так що готуйтеся до бурхливого роману. Якщо ж друга половинка у вас вже є – подумайте над тим, щоб підвищити рівень вашого спілкування і зміцнити союз. Любовний гороскоп на березень радить першим зробити важливий крок.

І, нарешті, Козероги і Терези можуть спокійно видихнути – ви єдині знаки з Зодіакального кола, яких не торкнуться великі зміни. У вас в житті настав період завидної стабільності – по суті, ви вже прийшли до своєї мети, і залишилося тільки насолоджуватися своїми заслугами. Спробуйте в березні приділити кілька днів відпочинку з близькими і коханими, а також не шкодуйте на себе грошей – з ними проблем також не передбачається.

Як повідомляв УНІАН, астролог розповів, що чекає найскандальніших учасниць нацвідбору на Євробачення.