З'явився гороскоп на травень 2019 / фото pixabay.com

У цьому році початок кожного місяця випадає на період Місяця, що убуває, і травень — не виняток, кажуть астрологи.

Перші дні травня будуть, швидше, завершенням непростого квітня, ніж стартом чогось нового. Астрологи прогнозують успіх Тільцям, Ракам, Дівам, Стрільцям і Козерогам, передають Vesti.

Овен

Овнам на початку цього місяця потрібно абстрагуватися від чужих впливів й взяти долю у свої руки. Крім того, їм час самим собі зізнатися в тому, що всіх грошей не заробиш, і дозволити всерйоз подумати про відпочинок. У цьому місяці Овнам краще віддати перевагу активним видам дозвілля і відпочинку.

Відео дня

Тілець

Тільці цього місяця можуть почуватися спокійно. Цю стабільність може зруйнувати тільки їхня нерозумна поведінка і втручання в чужі справи. Якщо люди, які прийшли у світ під цим знаком, особливо жінки, стримаються від пліток, то останній місяць весни стане для них теплим острівцем радості та щастя.

Близнюки

Близнюки в цьому місяці в першу чергу будуть налагоджувати особисте життя. В якому б статусі вони не перебували, навіть якщо представники цього знаку наразі самотні, травень подарує їм пожвавлення на особистому фронті. Ці події підбадьорять Близнюків і дадуть їм натхнення для позитивних змін у житті в цілому.

Рак

Раки від самого початку місяця будуть почуватися добре і впевнено. Травень приготував для них досить багато різних можливостей для їхньої реалізації грандіозних планів. Займаючись грошовими справами і кар'єрою, Ракам потрібно не упускати з уваги події особистого і сімейного життя. У цьому місяці у них є шанс розпрощатися з поганими звичками.

Лев

Представникам цього знаку в травні, особливо на початку місяця, потрібно постаратися стримати себе від надмірної рухливості й надзусиль. Відпочинок теж не повинен бути занадто активним. Крім того, Левам не треба дуже насідати на колег і домочадців — нехай кожен рухається в обраному темпі й освоює травневі енергії в своєму ритмі.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Діва

Люди, які прийшли у світ під цим сузір'ям, в травні будуть почуватися стійко і стабільно. Їм потрібно спокійно слідувати за своїм раніше розробленим планом і не реагувати на неперевірену інформацію і провокації. У цілому місяць буде плідним і успішним для Дів, особливо ті два тижні, коли Місяць буде прибувати.

Терези

Терези цього місяця можуть повністю оновитися і почати нове життя. Часу на розкачку у них не так вже й багато, і краще починати діяти з перших же днів місяця. Люди, що народилися під цим знаком, дуже чутливі до того, що відбувається навколо них. Тому їм треба триматися ближче до тих, хто успішний і оптимістичний, і дистанціюватися від песимістів.

Скорпіон

Скорпіони у цьому місяці готові засукати рукави і віддати максимум своїх сил зароблянню грошей. Представникам цього знаку не потрібно займатися робочими справами самим, навпаки — їм варто залучати у своє життя і перевірених партнерів, і нових людей. Крім того, Скорпіонам потрібно піклуватися про своє здоров'я і не перепрацьовувати.

Стрілець

Для Стрільців у травні настає час закріплення успіхів, а отже, їм потрібно проявляти активність і оптимізм. Основну увагу треба приділити роботі, просуванню у кар'єрі та грошових справах. Вдалий час для покупок і продажів для них припадає на середину місяця. А в перший тиждень травня Стрільцям потрібно все спланувати і підготувати плацдарм для майбутніх звершень.

Козеріг

Козероги навіть не уявляють собі, наскільки вдалим для них може стати останній місяць весни. Особливо успішною і грошовою може виявитися перша декада травня. Причому людям, народженим під цим сузір'ям, не треба докладати особливих зусиль. Всі процеси вже запущено, все йде своєю чергою, і Козерогам залишається тільки пожинати плоди своїх колишніх зусиль.

Водолій

Щоб цей місяць минув для Водоліїв як можна більш вдало і результативно, їм потрібно добре попрацювати. Представники цього знаку вже давно чекають того моменту, коли тепло і цвітіння по-справжньому вступлять у свої права і відкриють їм нові шляхи для реалізації задуманого. Насправді, не треба нічого чекати — потрібно діяти.

Риби

Рибам у травні потрібно налаштуватися на гармонію і рівновагу й намагатися підтримувати себе в гарному настрої, особливо під час відпочинку і свят. Без пригод і навіть маленьких потрясінь цей місяць все одно не обійдеться. Але Риби зможуть з легкістю впоратися з будь-якими проблемами та навіть отримати задоволення від перемог над ними.

Раніше астрологи склали гороскоп на весну-літо 2019 і назвали знаки Зодіаку, яким пощастить.