За його словами, проведення інавгурації 20 травня – найкращий з можливих для цього варіантів / УНІАН

Дата інавгурації Володимира Зеленського призначена – 20 травня, о 10 годині ранку. Рада на чолі зі спікером Парубієм, всіляко відтягуючи інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського, перехитрила і обдурила сама себе.

Про це в коментарі Главреду повідомив астролог Влад Росс.

"Сам Зеленський наполягав на даті 19 травня, а Рада всіляко опиралася цьому. І добре, що цей день став днем вступу на посаду нового президента, оскільки це був найгірший з можливих варіантів. У цьому випадку неминучим стало б протистояння президента і парламенту з подальшим скиданням глави держави з його посади", – зазначив Росс.

Відео дня

Читайте також"Поголитися забув!": Зеленський у вишиванці привітав українців зі святом (фото)

За його словами, проведення інавгурації 20 травня – найкращий з можливих для цього варіантів, який раніше навіть толком не розглядався (акцент був на 19 травня та 1 червня).

"Це – найбільш прекрасний день для вступу на посаду президента Володимира Зеленського. Виявляється, бувають такі чудеса! Досить вдалим і сприятливим буде час інавгурації – 10 ранку. Якщо розглядати час аж до хвилин, то "королівський градус" буде сходити до 10.05. Оскільки початок – о 10.00, поки суть та справа, от і вийде, що все відбудеться в найбільш прекрасний момент", – заявив експерт.

Росс додав, що як раз в той час, коли буде йти церемонія інавгурації президента Зеленського, буде сходити царствений Лев. Це – знак успіху і великих можливостей.

"В зеніті гороскопу Зеленського на 20 травня буде Уран в Будинку кар'єри, просування і удачі. До того ж, Уран – це планета реформ. А оскільки він в сприятливому положенні і поєднанні, це означає, що Зеленський буде проводити реальні корисні і успішні реформи. Плюс до всього – Уран буде в з'єднанні з Венерою, яка завжди символізує мир, любов та добробут. Меркурій буде в поєднанні з Сонцем, що також обіцяє різні нововведення, перетворення і реформи", – пояснив астролог.

Читайте такожІнавгурація Зеленського відбудеться 20 травня

Він зазначив, що цілком імовірним виглядає те, що вперше за всю історію незалежної України президентом стане людина, яка зуміє підвищити рівень добробуту народу.

"Найголовніше – Місяць зійдеться з Юпітером в цей час, а Юпітер – це планета великого щастя і процвітання", – заявив Росс.

Астролог також побачив знак того, що президент зуміє зупинити війну на Донбасі.

"Є ще один важливий момент призначеної дати: якщо 19 травня – це сатанинський місячний день, то символ 20 травня – це голубка. Тобто цей день пов'язаний з світом, благородством і захопленням", – сказав астролог.

За прогнозом Росса, при інавгурації 20 травня Зеленський безумовно буде залишатися президентом до кінця терміну, всі п'ять років. Більше того, є велика ймовірність, що потім вмовлять його залишитися на цій посаді ще на п'ять років.

"Це буде можливим у тому числі завдяки вищезазначеному поєднанню Місяця та Юпітера: Місяць серед іншого символізує народ, а Юпітер – велике щастя і успіх. І це – у знаку Стрільця. Зазначу також, що Стрілець – це знак зарубіжжя, закордону. Таким чином, Зеленський неминуче досягне успіху на міжнародній арені, у переговорах, в зарубіжних контактах і дипломатії", – зазначив Росс.

Астролог вважає, що саме в період президентства Зеленського все визначиться, чи буде Україна в НАТО, чи буде Україна в ЄС. При такій даті інавгурації можна точно стверджувати, що Україна буде в названих спілки, уточнив Росс.

"Як бачимо, в цілому, 20 травня з 10 ранку складеться дуже плідна і сприятлива комбінація планет для вступу на посаду нового президента України. А якщо ще Зеленський підніме булаву 10.05, то його період правління неминуче принесе щастя українцям. Блискучий день інавгурації, обрання саме цієї дати – схоже на диво", – резюмував Росс.