З'явився гороскоп на червень / фото ТСН

Астролог Влад Росс склав гороскоп для представників всіх знаків Зодіаку на червень 2019 року.

При цьому він виділив знаки Зодіаку, яким, за його прогнозами, буде нелегко в цьому місяці, пише "Главред".

Водолії. Червень для Водоліїв стане критичним періодом, повним різних пертурбацій, особливо у середині місяця. Якісь спільноти, до яких входять Водолії, можуть розвалюватися і руйнуватися. Та й у справах все може складатися не так, як би їм хотілося. Можуть виникати складні ситуації на роботі, у тому числі можливі непорозуміння з начальством і сварки з колегами. Можуть бути з'ясування стосунків, скандали й відкриті протистояння. Крім усього іншого, Водолії влітку ризикують несподівано захворіти. Їм однозначно краще уникати протягів й кондиціонерів.

Відео дня

Леви. Несприятливий місяць чекає також й на Левів. У червні в їхньому житті з'являться вороги, будуть "підстави", "маски-шоу" і "наїзди". Ймовірні навіть пограбування. Аж до того, що можуть бути такі ситуації: залишив машину на півгодини, повернувся – її немає. Також Левів можуть скинути із займаних посад. Складна ситуація з начальством, зі спілкуванням. Плани й проекти можуть почати рухатися не в тому напрямку, куди б хотілося. Для Левів червень – це найкращий час, щоб відпочити. Щоб не нажити собі не приємностей, краще особливо не проявляти активність й нічого не змінювати.

Читайте такожЧудовий годину у Близнюків та грошові втрати у Скорпіонів: гороскоп на червень для всіх знаків Зодіаку

Скорпіони. На Скорпіонів чекають у червні проблеми. Проте особливо невдало у них можуть складатися далекі поїздки й подорожі. Поломки автомобіля, нестикування рейсів й інші складні ситуації в дорозі – все це може чекати на Скорпіонів. Також на представників цього знаку можуть чекати важкі ситуації з далекими родичами. Є небезпека того, що їх можуть не впустити в якусь країну, тобто можливі складнощі з еміграційними справами. Юридичні негаразди, протистояння, суди й слідства – до всього цього Скорпіонам краще бути готовими. Одним словом, не дуже хороший період чекає на Скорпіонів.

Тельці. Тільцям не буде щастити у червні. У них велика небезпека нещасних випадків в дорозі й різного роду ДТП, особливо в середині місяця. Тому Тільцям краще нікуди не їздити і взагалі не висовуватися (це стосується справ з цінними паперами та інвестицій). Категорично Тільцям у цьому місяці не можна купувати автомобілі, велосипеди та інші засоби пересування. На них також можуть чекати неприємності на особистому, любовному фронті, зокрема, можуть бути якісь зради. Ймовірно, що Тельців в червні підведуть друзі, їм цілий місяць доведеться перевіряти друзів на вошивість. Старі друзі можуть виявитися зрадниками, а нові симпатичні їм люди можуть виявитися псевдодрузями. Тому потрібно дуже обережно підходити до взаємин у соціумі.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень 2019 і розповів, чого слід побоюватися.