З'явився гороскоп на тиждень / фото з відкритих джерел

Астрологи склали гороскоп на тиждень з 10 по 16 червня.

Про це повідомляють "Факти".

ОВЕН. У вашому розкладі не повинно бути відведено місце для відпочинку, оскільки очікується багато великих і корисних справ. Почуття такту і особиста чарівність дозволять досягти вражаючих результатів в роботі. Ні в чому собі не відмовляйте, що стосується смачненького.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ. Сформовані обставини найсприятливішим чином відіб'ються на вашому фінансовому становищі, що не може не радувати. Навіть якщо будуть мати місце якісь промахи і невдачі, приділяти їм занадто багато уваги не варто.

БЛИЗНЮКИ. Завдяки підтримці друзів і однодумців отримаєте прекрасну можливість утвердитися і голосно заявити про себе в громадській роботі. Настає час здійснення глобальних задумів і заповітної мрії.

РАК. Фортуна протегує вам зараз, так що можете братися за найскладніші завдання. Не приховуйте свої почуття, все одно вони проявляться рано чи пізно. Бережіть те, чого вже вдалося досягти.

ЛЕВ. Визнавши свої помилки, чи зможете значно просунутися по службових сходах. Пильний інтерес з боку ділових партнерів і колег здатний сильно напружувати, тому потрібно навчитися не звертати на нього уваги.

ДІВА. Якщо будете діяти обережно, акуратно, при цьому притримуючи язик за зубами, зумієте домогтися багато чого. Не варто перекладати найбільш важливі питання на чиїсь плечі -- за вас вашу роботу ніхто не зробить.

Читайте такожЧудовий годину у Близнюків та грошові втрати у Скорпіонів: гороскоп на червень для всіх знаків Зодіаку

ТЕРЕЗИ. На службі від вас чекають зараз ініціативи, так що потрібно поквапитися і виправдати надії, які покладає на вас керівництво. У відносинах з близькими не виключені певні складності -- слід бути більш поступливим, м'яким, готовим до компромісу.

СКОРПІОН. Додатковий прибуток буде обіцяно вам тільки в тому випадку, якщо не станете занадто довго думати над прийняттям рішень. Повною мірою вдасться проявити свої ораторські здібності, що відіграє важливу роль у серйозній справі.

СТРІЛЕЦЬ. Стриманість і розсудливість допоможуть уникнути усіляких авантюр, в які вас спробують втягнути деякі знайомі. Залишайтеся тверді у своїх переконаннях, і тоді ваші ідеї і починання обов'язково знайдуть підтримку потрібних людей і принесуть прибуток.

КОЗЕРІГ. Категоричні рішення навряд чи посприяють вашому подальшого просування вперед. Намагайтеся всіляко уникати навіть маленьких конфліктів -- від них ніякої користі, тільки шкода. Бажано не афішувати свої наміри.

ВОДОЛІЙ. Пливіть за течією, особливо не піклуючись про стан берега, до якого причалите. Доля прихильна стосовно вас, то можете особливо не напружуватися. На службі продемонструйте залізну витримку і спокій.

РИБИ. Прийшов час провести роботу над помилками і зробити необхідні висновки. Цілком ймовірно, що не все буде складатися так, як ви задумали, але це не означає, що потрібно опускати руки і падати духом - у вашій кар'єрі все тільки починається.