Астрологи вірять, що Місяць чинить великий вплив на життя людини / фото pixabay.com

Якщо вірити астрологам, Місяць чинить величезний вплив на життя та долю людини. Знання положення і фази цього небесного тіла дозволяє дізнатися, наскільки вдалим може виявитися той або інший день.

На русі Місяця навколо Землі ґрунтуються місячні календарі. Вони дозволяють встановити фазу і положення цього небесного тіла у знаках Зодіаку. Проміжок часу між двома однаковими фазами Місяця в астрономії називається синодичним місяцем. Його тривалість непостійна, але в середньому складає 29,5 сонячних діб.

УНІАН підготував місячний календар на липень, щоб визначити сприятливі та несприятливі дні.

Читайте такожУ липні 2019 пощастить п'яти знакам Зодіаку — прогноз астрологів

Місячний Календар на липень 2019

Астрологи використовують місячні календарі, щоб встановити дні, в які людей буде супроводжувати успіх, а також дні, коли слід поберегтися, відпочити та утриматися від ухвалення важливих рішень.

У даному календарі місячні фази розраховані на початок доби, в 00:00. На кожний день в лівому верхньому куті вказаний день тижня, далі положення Місяця в знаку Зодіаку. В нижньому правому куті вказано поточну назву фази Місяця, або початок чи перехід місячної доби.

Місячний календар на липень / місячник.рф

Місячний календар липня 2019 – сприятливі дні

Астрологи пояснюють, що найважливішим у визначенні впливу Місяця на людину є її знак зодіаку, потім місячний день, і лише потім – фаза Місяця та день тижня. Проте, у липні можна виділити декілька здебільшого сприятливих днів.

Так, день молодика, 2 липня – це гарний час для нових починань, позбавлення від шкідливих звичок та радикальних змін в житті.

Крім того, 14 (15 липня) і 20 (21 липня) місячні доби будуть сприятливими для фінансів і кар'єри – можна сміливо укладати угоди, відкривати бізнес або інвестувати кошти.

Сприятливі місячну доби для лікування зубів і хірургічних операцій: 6-9, 15, 26. Сприятливі дні місячного календаря для початку дієти - 16, 18-31.

Місячний календар для процедур краси рекомендує проводити їх в 1, 16, 18-31 місячну добу.

Сприятливі дні місячного календаря для покупок: 5-9, 12-16 добу.

Небезпечні дні – місячний календар на липень 2019

Місячний календар також може послужити для визначення несприятливих днів. В такі дні астрологи рекомендують уникати стресів, а також за можливості не братися за важливі справи та рішення.

Так, у період зміни місячних фаз можлива втрата концентрації, тривожність і загострення хронічних хвороб. Напруженим періодом також традиційно є повний місяць.

Несприятливі дні місячного календаря у липні: 10-11, 12-14, 21, 27-31. В ці дні бажано утриматися від подорожей і ризикованих заходів.

В період зміни місячних фаз можлива втрата концентрації, тривожність і загострення хронічних хвороб / playbuzz.com

17 липня відбудеться часткове сонячне затемнення, Місяць перебуває в Козерозі. Астрологи попереджають, що цей «сатанинський» день може стати одним з найскладніших днів літа. Рішення особистих і ділових питань краще відкласти на потім.