Липень - традиційний період для святкування весіль / Фото УНІАН

В залежності від місячного дня весілля може мати як сприятливий вплив на подальше життя, так і негативний.

Вибір правильного дня для весілля допоможе парі уникнути певних неприємних моментів у шлюбі, а також знайти гармонію з собою і своїм партнером.

Щоб не нашкодити собі при проведенні весілля і шлюб був щасливим, слід дотримуватися певних запобіжних заходів, знати, коли сприятливі дні для весілля, а коли варто її перенести.

Відео дня

Місячний календар весіль на липень 2019 року допоможе Вам у плануванні дати весілля і допоможе визначити сприятливі дні весілля.

Сприятливі дні для весілля в липні 2019

Місячний календар весіль на 2019 рік визначає цей місяць як досить сприятливий для об'єднання доль і нових починань.

Читайте такожМолодик у липні 2019: що не можна робити, як він вплине на кожен знак Зодіаку

Найсприятливішими днями для весілля в липні є 8, 12 і 14 липня. Менш сприятливими вважаються 7, 9, 19, 26 липня.

Загалом, найбільш вдалий період для весіль - це час зростаючого Місяця, тобто з 5 по 19 липня. У цей час енергетика, що впливає на закохану пару, буде посилюватися і їх почуття будуть підкріплені гармонійними впливами цієї планети. У другій половині місяця планети Марс і Венера створюють вдалу комбінацію для укладення шлюбу парам, які прагнуть створити затишне сімейне вогнище і незабаром замислюються про дітей.

Несприятливі дні для весілля в липні 2019

Але є й несприятливі дні для весілля в липні. Так, не варто грати весілля 27 липня. Також краще уникати церемонії одруження в день сонячного затемнення 2 липня, а також 18, 20, 23, 25 і 31.

Прикмети на весілля в липні

Липень, як літній місяць, з давніх часів був традиційним періодом для святкування весіль.

Якщо в липні в день весілля у молодят загубиться якийсь предмет вважається, що особливо шукати його не слід – його взяли як позику в обмін на довге щасливе сімейне життя молодої закоханої пари.

Вибір правильного дня для весілля допоможе парі уникнути неприємних моментів у шлюбі / Фото УНІАН

Якщо серед безлічі спекотних теплих днів у день весілля раптом пішла злива або затяжний дощ – прикмети кажуть, що подружжя незабаром стрімко розбагатіє.

Також вважається, що саме цей місяць розставить всі крапки над "і" у житті закоханих. Якщо пара щиро кохає один одного, їх союз стане ще міцнішим і вони будуть довго й щасливо жити, але якщо ж причини цього шлюбу не щирі – дуже скоро молодята розчаруються один в одному і шлюб розпадеться.

Якщо наречена дуже хвилюється перед днем весілля, говорили, що їй потрібно добре поплакати. Вважалося, що вона буде плакати останній раз від своїх тривог, а надалі – не буде лити сльози зовсім, або ж тільки від щастя і радості.

Вінчання в липні

Вінчання в традиційному розумінні з давніх часів вважалося одруженням.

Читайте такожГороскоп на липень: астролог назвавши три знаки Зодіаку, які знайдуть кохання

У липні 2019 року для одруження дуже багато сприятливих днів, однак, якщо ви бажаєте не тільки розписатися в Рагсі, але й отримати благословення церкви і повінчатися – краще обирати другу і третю декаду місяця, після закінчення Петрового (Апостольського) посту.

Крім того, вважається, що друга половина місяця (після 16-го числа) більш сприятлива для укладення союзів і нових починань. Весілля в цей період буде менш клопітким і більш романтичним, привнесе у відносини молодят гармонію та рівновагу, а атмосфера свята буде більш умиротвореною.