Ангела Меркель / REUTERS

День народження німецького канцлера Ангели Меркель в цьому році збігся з днем місячного затемнення – 17 липня. Таке поєднання нічого хорошого німецькому канцлеру не обіцяє.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Читайте такожАстролог назвавши найбільш ледачі знаки Зодіаку

Відео дня

"Перш за все, місячне затемнення в день народження часто вказує на серйозні проблеми зі здоров'ям у людини. Це говорить у тому, що у Ангели Меркель в цьому році можуть виникнути складні ситуації, пов'язані з хворобами і фізичним нездужанням. В тому числі це може вказувати на майбутню серйозну операцію", - зазначив він.

За його словами, найскладнішим періодом для Меркель стане кінець 2019-го і початок 2020 року, коли в її гороскопі складеться опозиція Сатурна і Плутона до Сонця. Сонце – це символ влади і правління.

"Враховуючи це, не здивуюся, якщо в самому кінці року німецька канцлер скаже: "Я втомилася. Я йду". Їй важливо залишатися при владі, доки не буде добудований настільки важливий для Німеччини газопровід "Північний потік-2". Як тільки проект буде завершений, вона відразу піде з посади канцлера", - пояснив Росс.

"Опозиція Сатурна і Плутона до Сонця завжди вказує на прийдешні повалення і зміщення з посади. До того ж, у Меркель це буде відбуватися "в шахті" її гороскопу у четвертому будинку, в опозиції до будинку влади. Тому вже в найближчий рік вона несподівано може відійти від влади і політики", - резюмував астролог.