Гороскоп на 25 липня для всіх знаків / фото slovofraza.com

25 липня зірки гороскопу, за словами астрологів, схиляють йти на поводу своїх бажань – навіть скороминущих, тому постарайтеся не втратити голову. Роман, зав'язаний у цей день, навряд чи виявиться довговічним, тому замість флірту з незнайомцем краще від душі пофліртувати з власним бой-френдом або навіть чоловіком.

25 липня гарний час для спілкування, творчості, любові і задоволень, але намагайтеся не втратити почуття міри, пише 1001goroskop.

Овен

Овна чекає сюрприз – в першу чергу, у фінансовому плані. Овен взагалі не буде схильний займатися грошима, проте обставини зажадають уваги до них: протягом дня Овен може і знайти, і втратити. Премія, прибуток, відданий борг, програш чи непотрібна купівля – Овну варто приготуватися до будь-яких несподіванок і бути обережнішим з витратами, щоб не залишитися у програші.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвав чотири знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця літа

Телець

Телець може стати законодавцем тенденцій! Його енергійність, товариськість і життєлюбність забезпечать йому увагу оточуючих, які будуть жадібно ловити його слова. Телець готовий заразити ентузіазмом кого завгодно, ділячись зі слухачами свіжими ідеями і планами і надихаючи їх на нові справи. Одяг, як у Тельця, захочеться носити, а озвучені ним ідеї – втілювати в життя. Тому 25 липня Телець без труднощів може заручитися підтримкою будь-яких своїх проектів і планів.

Близнюки

Близнюкам не варто рватися на перші ролі, це у них все одно не вийде. Їм буде складно виявляти ініціативу, приймати рішення і відстоювати своє. Якщо Близнюки захочуть просунутися вперед, то найрозумніше – робити це на пару з кимось. А ще краще для Близнюків – допомагати тим, хто цього потребує. Приєднайтесь до чужого робочого проекту, надайте підтримку близьким і рідним. У номінації «За кращу другу роль» ви 25 липня досягнете відмінних результатів!

Читайте такожЯкою буде коаліція та хто стане прем'єром: астролог дав прогноз після виборів до Ради

Рак

Рак повинен приготуватися до сюрпризів! Він потай чекав приводу, щоб порушити свій розклад дня, і можна не сумніватися: такий привід у нього обов'язково з'явиться. Якісь події, новини або люди порушують звичний перебіг його справ, змусивши змінити свої плани. Втім, Рак не пошкодує: трохи хаосу в житті йому не зашкодить. Тим більше, що 25 липня цей хаос відкриє перед Раком нові дороги і нові можливості.

Лев

У Лева відкриється талант опинятися в потрібному місці в потрібний час. І що найголовніше – мати справу з потрібними людьми! Зірки гороскопу радять Леву залишити у своєму житті місце для нових ідей і нових знайомств, нехай навіть незапланованих і неочікуваних. Якщо Лев буде повністю відкритий для спілкування, 25 липня має шанс зустрітися з людиною, яка зробить у його світогляді маленький переворот, змусивши поглянути на багато речей по-новому.

Діва

Соціальна енергія Діви досягне піку: її ентузіазм і позитивний настрій забезпечать їй симпатії оточуючих. Це відмінний день для Діви, щоб залучити на свою сторону людей: провести складні переговори, поставити крапку в конфлікті, заручитися підтримкою або просто завести приємне знайомство. Діва зуміє заразити співрозмовника своїм інтересом і змусить прислухатися до себе. 25 липня будь-яка її діяльність у цьому напрямку практично приречена на успіх!

Ваги

Ваги в змозі завоювати весь світ! Принаймні, саме на це вони будуть налаштовані. Найцікавіше, що їх самовпевненість буде мати під собою основу – Ваги дійсно здатні 25 липня на багато чого. Їх енергія не буде знати кордонів, а зі словникового запасу зникне слово «неможливо». Людям, які стали на їхньому шляху, можна лише поспівчувати: безжальні Ваги будуть подібні тещі з анекдоту, яка впала в басейн із крокодилами. Як кажуть, ваші крокодили, ви їх і рятуйте.

Скорпіон

Життя надасть Скорпіону чимало щасливих шансів, проте далеко не всі з них він зуміє скористатися! Справа в тому, що зірки гороскопу наділяють Скорпіона розслабленим настроєм і деякою повільністю – він може просто не встигнути зреагувати на стрімко мінливу обстановку. Так що якщо Скорпіон хоче схопити за хвіст свою удачу, йому слід більш активно включитися в ситуацію і не позіхати, дивлячись по сторонам!

Стрілець

Зірки гороскопу радять Стрільцеві вийти за рамки звичних обмежень і бар'єрів, щоб зрозуміти – світ цікавіший, ніж той штучний світ, в якому він день з дня звик крутитися! Невідкладні справи, рутина, побут – зазвичай у нього немає часу на те, щоб підняти голову і озирнутися. 25 липня у Стрільця є відмінний шанс вирватися з буденної суєти, глянувши на багато звичних речей незамутненим, свіжим поглядом.

Читайте такожАстролог назвавши трудоголіків серед знаків Зодіаку

Козеріг

Козеріг має всі шанси обзавестися новими знайомими, шанувальниками його таланту і просто потрапили під його чарівність людьми! Його енергія буде бити ключем, змушуючи Козерога перебувати в центрі подій і нерідко грати в них режисерську роль. 25 липня Козеріг може на практиці зрозуміти секрет талановитого організатора: не варто витрачати час на те, щоб підібрати свій ключик до серця кожного. Досить знайти універсальні ходи, які припадуть до смаку більшості.

Водолій

Сила Водолія – у близьких людях, готових його підтримати. Якщо він звернеться за підтримкою до родичів і друзів, то отримає від них допомогу навіть більше, ніж очікував. Втім, рішення проблем – лише одна з можливостей цього дня. Будь-яку справу, яку Водолій 25 липня затіє зі своїми близькими, принесе йому не тільки радість, але і, можливо, конкретну користь. Влаштуйте приятельську вечірку або просто зберіться в колі сім'ї. Будьте щирі з тими, хто вам дорогий, і вони підуть вам назустріч.

Риби

Риби можуть ловити на собі здивовані погляди: їх неорганізованість буде написана у них на обличчі. Ну а якщо по обличчю це буде не видно, вона вже точно виявиться в їх суперечливих вчинках і міркуваннях про те, як їм краще вчинити. Риби 25 липня повні діяльної енергії, так що не помітити їх метань оточуючим буде просто неможливо! Доведеться потерпіти, поки риби не приведуть свої розхристані думки і почуття в порядок.