Астрологи підготували місячний календар на серпень 2019 / REUTERS

Астрологи стверджують, що Місяць є одним з найважливіших небесних тіл для землян і чинить потужний вплив на життя людини. Спостерігаючи за положенням та фазами Місяця на небі, прихильники астрології складають прогнози про те, наскільки вдалим може видатися для людини той чи інший день.

Читайте такожКалендар весіль на серпень 2019: астрологи назвали найбільш вдалі для одруження дні

Розрахувати фазу і положення Місяця в знаках Зодіаку дозволяють місячні календарі, які засновані на її русі навколо Землі. Уявляється, що в період молодого Місяця люди менш схильні до навіювань і стороннього впливу, а в період спадного стають більш вразливими. Період, коли Місяць зник з небосхилу, а молодий місяць ще не настав, астрологи вважають особливо складним.

УНІАН підготував місячний календар на серпень 2019 року, який дозволяє встановити найбільш потенційно сприятливі та найскладніші дні місяця, що настане.

Місячний календар – серпень

Представлений місячний календар складений для Києва, місячні фази в ньому розраховані на початок доби – опівночі. В полі кожного дня в лівому верхньому куті вказано день тижня, далі зазначено знаходження Місяця в знаку Зодіакального кола. Внизу зазначено назву фази Місяця, або початок (чи перехід) місячної доби.

Лунник.рф

Місячний календар – сприятливі дні серпня

За прогнозами астрологів, найбільш вдалими днями прийдешнього місяця стане 3, 4, 11, 14, 17 і 24 серпня. 3 серпня молодий Місяць буде знаходитися в Діві – цей день має стати особливо сприятливими для людей розумової праці. 14 серпня Місяць, що зростає, буде знаходитися у Водолії, що обіцяє ймовірність несподіваних приємних подій.

17 серпня – день Місяця, що йде на спад, в Рибах. Цей день сприятливий для зміцнення свого тіла: саме час записатися на тренування або сходити до лікаря. 24 серпня – Місяць опиниться в Близнюках. Цей день рекомендується присвятити відпочинку і духовному розвитку.

Місячний календар – небезпечні дні серпня

Згідно з астрологічними прогнозами, найбільш небезпечні і несприятливі дні серпня: 6, 8, 15, 26, 27 числа. 6 серпня – Місяць зростає у Терезах. У цей день люди можуть поводитися необережно і ризикувати без особливих причин.

15 серпня – повний місяць у Водолії, цей день може стати днем переосмислення життєвих пріоритетів, принести в життя доленосні зміни, як позитивного, так і негативного характеру.

26-27 серпня – Місяць убуває у Раку. Ці дні можуть супроводжуватися бурхливими конфліктами.