Зірки обіцяють успіх у серпні деяким знакам Зодіаку / фото SlovoFraza

Більшість планет змінить своє положення у серпні, що свідчить про наближення великих змін, кажуть астрологи.

Вони склали гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку, передає DailyHoro.

Овен

Овнам вдасться змінити своє життя. Період до 17 серпня буде вкрай продуктивним, вдалим для роботи й будь-яких важливих справ. Астрологи зазначають, що Овнам можна показати за необхідності свій характер, відповівши недоброзичливцям на їхні випади.

Відео дня

З 17 по 22 серпня в життя Овнів настане невеликий дисонанс і дисгармонія, кінець літа Овнам варто присвятити відпочинку.

Тілець

Негативні зміни відбудуться в любовній сфері, тому що людям цього знаку буде складніше справляти перше враження на протилежну стать. Найсприятливіший період з 14 по 20 серпня. У цей час Тільці зможуть впоратися зі своїми страхами й вирішити всі можливі непорозуміння. У цілому серпень стане вдалим часом для роботи й активних дій у фінансовій сфері.

Близнюки

До 10 серпня представникам цього знаку варто сфокусувати увагу на справах, які стосуються сім'ї, дружби, кохання. Можна проявляти активність у пошуках другої половинки або на зміцнення вже наявних стосунків. Астрологи радять бути максимально поступливими й уважними до думки й почуттів коханої людини. Це час романтики та тепла. Кінець літа для Близнюків виявиться дуже яскравим та цікавим.

Рак

З 11 серпня, розпочнеться дуже сприятливий період, який можна присвячувати будь-яким важливим справам. З 14 серпня з'явиться додаткова мотивація, бо інші важливі планети теж стануть більш позитивними.

Лев

До 22 серпня Левам буде щастити практично у всіх життєвих аспектах. Після 22 числа зірки й планети трохи здадуть позиції, через що Левам доведеться витрачати більше часу і сил на звичні справи.

Занурюватися з головою в роботу не варто: краще присвятити більше часу родині, батькам, друзям, другій половинці.

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог назвала два знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

Діва

Цей місяць для Дів буде цілком стабільним. Люди оцінять доброту Дів і відповідатимуть їм тим же. У деяких важливих питаннях знадобиться рішучість. Може йтися про пошуки другої половинки або про початок нових проектів у бізнесі та на роботі.

Терези

Позапланові зміни можуть очікувати представників цього знаку у фінансовій сфері. Тут Терезам доведеться неабияк постаратися, щоб залишитися на плаву. Астрологи рекомендують остерігатися необдуманих рішень. Краще уникати помилок, особливо пов'язаних з договорами, цінними паперами та діловими зобов'язаннями, тому що юридичні проблеми будуть вирішуватися вкрай важко.

Скорпіон

Скорпіони зможуть почати нове життя. Друга половина серпня відзначиться деякими любовними й діловими переворотами, позитивними перетвореннями та неприємними випадками. У коханні настане час регресу, невпевненості.

Стрілець

Деякі конфлікти можуть початися і в любовній сфері. Друга половинка вимагає до себе більшої уваги й турботи. Це нормально, тому подібні вимоги варто сприймати позитивно.

Козеріг

У Козерогів починається період, коли варто зосередитися на найголовнішому. Вони стануть більш чутливими у другій половині місяця, через що можуть сприймати проблеми менш стійко.

Водолій

З 18 числа можна сміливо йти з головою в тяжку роботу і пошуки ентузіазму і мотивації. А останні три дні місяця Водоліям необхідно буде працювати над собою і займатися самоаналізом.

Риби

Рибам останній місяць літа принесе багато позитиву. З 11 серпня ці люди стануть набагато активнішими, позитивнішими і працелюбнішими. Долати фінансові труднощі буде простіше.

До 21 серпня Рибам щаститиме в коханні, а в кінці літа астрологи рекомендують їм частіше бувати на самоті.