З 16 серпня можливі катастрофи, пов'язані з водою / фото pixabay

Серпень тільки почався, а в світі вже сталося кілька трагічних подій. Так, масові розстріли в США забрали кілька десятків життів.

Про те, як теракти пов'язані з рухом небесних тіл, розповіла астропсихолог Валентина Віттрок, пишуть "Факти".

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

Відео дня

"Серпень - місяць непростий, - каже Валентина, - останній літній місяць завжди був надмірно агресивним, і нинішній рік у цьому сенсі не виняток. Більша частина серпня проходить під знаком Лева, який, образно кажучи, є вулканічною породою. Люди і події, що знаходяться під знаком Лева, час від часу стають вибухонебезпечними. Так що масові розстріли в різних містах США - це «пожежа за планом»: агресія, яка енний час накопичувалася у людей, знайшла свій вихід. На щастя, так реагують далеко не всі, тому щоденні теракти нам не загрожують, але з астрологічної точки зору вони зрозумілі і, більш того, очікувані".

Не зайвим буде дотримуватися обережності скрізь і у всьому, вважає астролог.

"Не факт, що ви станете свідком або жертвою розстрілу в кінотеатрі або торговому центрі, але ризик нарватися на агресивну людину, що віддає перевагу розв'язувати питання не вербально, а за допомогою фізичної сили, великий. Тому, побачивши, що конфліктна ситуація в супермаркеті або громадському транспорті загострюється, краще відійдіть в бік - наслідки можуть бути непередбачуваними і неприємними. До речі, все вищесказане стосується і сил природи. У серпні вірогідні природні катаклізми, переважно пов'язані з вогнем і землею - великі пожежі, пробудження вулканів і землетруси", - говорить вона.

А з 16 серпня, коли Місяць зайде в «мокрий» знак Риб, можливі катастрофи, пов'язані з водою - як природні, до яких відносяться потужні зливи і повені, так і техногенні - наприклад, руйнування дамб, внаслідок чого тонни води можуть обрушитися на населені пункти, попереджає Віттрок.

"Венера на сорок днів зникла з обрію, і людям доведеться жити в «непритомному стані. Не варто дивуватися охолодження відносин, які ще вчора здавалися полум'яними, і байдужості, яка здолає людей по відношенню як до оточуючих, так і до подій. Якщо ви відчуєте холодність з боку коханої людини, не поспішайте на нього ображатися - швидше за все, він відчуває таке ж ставлення з вашого боку: охолоджуючий вплив Венери торкнеться всіх без винятку", - зазначає астролог.

"Раджу звернути увагу на те, що 19 серпня запальний і скандальний Марс перейде в знак Діви. Це говорить про те, що людям властиво буде у всьому звертати увагу на деталі, ігноруючи загальну картину, що може змістити пріоритети і стати причиною помилок як у професії, так і в особистому житті. Протистояти цьому важко, але можна: не варто зациклюватися на дрібницях, по них буде неможливо скласти об'єктивне уявлення про те, що відбувається. Якими б переконливими не були деталі, не судіть тільки за ним - шукайте й інші підстави для остаточних висновків. Ще один вплив на нас  вчинить Марс у Діві - наша пристрасть до критики, якої будуть підлягати всі без винятку. Небезпека такої поведінки в тому, що критика, особливо якщо для неї немає достатніх причин, може звернутися проти самого критикуючого. І тим більше не варто, закусивши вудила, вказувати на помилки і недоліки свого начальства - так недовго і без роботи залишитися", - попередила астролог.