Астрологи назвали щасливчиків дня / фото rabstol.net

Якщо ви хочете, щоб день 13 серпня минув позитивно, постарайтеся від самого ранку тримати себе в руках і не піддаватися емоціям, йдеться в астропрогнозі.

13 серпня астрологи обіцяють успіх тому, хто зможе керувати своїми почуттями, передає 1001goroskop.

ОВЕН

У повсякденному житті Овна не намічається особливих змін. Справи обіцяють йти без зайвої метушні, а прийняті рішення будуть відрізнятися виваженістю. Крім того, Овен сьогодні не схильний ризикувати.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ

Головним трендом дня у Тільця буде нудьга. З одного боку, в душі йому буде хотітися зайнятися хоч чим-небудь цікавим. З іншого ж боку, шансів для цього буде, на жаль, небагато. Не варто очікувати, що хтось  візьме ініціативу на себе і виведе Тільця з цього пасивного стану.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки будуть готові мало не в кожному зі своїх знайомих побачити ознаки консерватора і ретрограда. Особливо виводити із себе буде небажання інших прийняти їхні думки та ідеї.

РАК

Всі охочі покататися на шиї у Раку можуть відпочивати: розкачати його на будь-яку справу навряд чи вийде. У принципі, Рак навіть заперечувати не стане – просто він буде так довго вагатися і думати, що в охочих покататися за його рахунок терпіння не вистачить.

ЛЕВ

Якщо щось і здатне вивести Лева із себе, так це необхідність що-небудь міняти. Будь-які зміни в житті або у стосунках будуть здаватися Леву необґрунтованими, нелогічними, та й взагалі непотрібними.

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог розповів, на які знаки Зодіаку чекають зміни

ДІВА

День у Діви обіцяє пройти без особливих потрясінь. Справи будуть вдаватися досить легко, а доля може надати хороший шанс зміцнити свій суспільний статус. Щоб не злякати везіння, Діві сьогодні слід уникати будь екстравагантності як у зовнішньому вигляді, так і в поведінці.

ТЕРЕЗИ

Ваги будуть явно не налаштовані на нові знайомства. Та й взагалі, до всього нового вони будуть ставитися з великою обережністю. Зате вже якщо знайомство в цей день все-таки відбудеться, то можна очікувати, що воно буде особливо міцним і довгим.

СКОРПІОН

Інтелект Скорпіона буде не тільки загострений, але й гармонійно доповнений такою корисною якістю, як критичність мислення. Іншими словами, безглуздих думок у Скорпіона сьогодні буде менше, а ймовірність наробити дурниць мінімальна.

СТРІЛЕЦЬ

Стрілець буде дуже дбайливим й уважним господарем. Навіть не намагайтеся просити у Стрільця грошей у борг – не дасть! Чи дасть з такими застереженнями, що і брати не захочеться. Взагалі у всьому, що стосується свого гаманця, Стрілець не буде схильний йти на поступки.

КОЗЕРІГ

День у Козерога обіцяє пройти на тлі нав'язливих роздумів на тему: що ж все-таки краще – рішучість або обачливість? Поки будете міркувати, ризикуєте втратити й час, і можливості.

ВОДОЛІЙ

День у Водолія пройде під не найоптимістичнішою зіркою. Все, що відбувається, буде викликати у нього напади невдоволення і розчарування. Втім, невдоволення навряд чи буде надто глибоким й не вийде за рамки глухого бурчання.

РИБИ

День у Риб обіцяє пройти під зіркою меланхолії і смутку. На жаль, все, що не вдалося зробити вчора, в цей день тим більше не вдасться закінчити. Та що там закінчити, якщо навіть починати сьогодні Рибам нічого не захочеться.